0-18 yaş aralığında çocuğu olanlar 200 TL ödeyecek: Duyuru yapıldı!

Anadolu Hayat Emeklilik 0-18 yaş aralığında çocuğu olanlara duyuruda bulundu. Anadolu Hayat Emeklilik’ten yapılan duyuruya göre 18 yaşından küçük çocuğu olan vatandaşlar çocuklarının geleceğini güvence altına almak için bireysel emekliliğe başvurarak birikim yapabileceklerini bildirdi. Anadolu Hayat Emeklilik’ten alınan bilgilere göre 200 TL’den başlayan ödemelerle 18 yaşından küçük çocuğu olan vatandaşlara bugünden gelecekleri güvence altına alınarak birikim yapabileceğinizi bildirdi.

Anadolu Hayat Emeklilik; 200 TL’den başlayan aylık ödemelerle, 18 yaşından küçüklere bireysel emeklilik ürünü ile çocuklarınızın geleceğini bugünden güvence altına alın. Çocuğunuz büyürken birikimi de onunla birlikte büyüsün. Üstelik %30 devlet katkısı avantajıyla sunulacak.

YÜZDE 30 DEVLET KATKISI SAĞLANACAK

%30 devlet katkısı ile tasarruflarınız daha da büyüsün.

Katkı payı ödeme teminatı ile anne veya babanın vefatı veya tam ve daimi maluliyeti halinde, çocuk adına yapılan katkı payı ödemelerini güvence altına alın.

Birikiminiz profesyonel portföy yöneticileri tarafından yönetilsin.

İhtiyaç duyduğunuz her an sosyal güvenlik danışmanlığı hizmetinden faydalanın.

İş Kültür Yayınları internet sitesinden çocuğunuz adına yaptığınız alışverişlerde %30 indirimden yararlanın.

Yatırımlarınızı, İş Portföy Yönetimi tarafından hazırlanan yatırım danışmanlığı bülteni ile güçlendirin.

Acil durumlarda S.O.S. International Ambulans Servisi A.Ş.’nin sunduğu kara ambulansı ve sağlık danışmanlığı hizmetinden ücretsiz faydalanın. Ayrıca, acil kapsamına girmeyen durumlarda kendiniz; acil olan ya da olmayan tüm durumlarda birinci derece yakınlarınız için ambulans hizmetinden %30 indirimli yararlanın.

Anadolu Sigorta ürünlerinde indirim hakkı kazanın.

Anlaşmalı sağlık kuruluşlarında indirimli hizmet alın.

Çocuğunuzun geleceğini güvence altına alacak diğer ek fayda ve hizmetlerimizden yararlanın.

Katkı Payı Ödeme Teminatı

Katkı payı ödeme teminatıyla, siz yanında olmasanız da çocuğunuz adına katkı payını 10 yıla kadar biz ödüyor, geleceği için birikim yapmaya devam ediyoruz.

Bu teminat ile bireysel emeklilik sözleşmesinin başlangıcından sonra gerçekleşen, anne veya babanın yaşam kaybı veya tam ve kalıcı sakatlığı durumlarına karşı, çocuğunuz adına yapılan katkı payı ödemeleri güvence altına alınmış olur.

Teminat altına alınan aylık katkı payı tutarı, yaşam kaybı ya da tam ve kalıcı sakatlığın gerçekleştiği tarih itibarıyla Çocuğum için BES Planı kapsamında tanımlı olan asgari katkı payıdır. Planın asgari katkı payında artış olması halinde, ödemeler yeni tutar üzerinden yapılır.

Bu teminattan sadece Çocuğum için BES Planı kapsamında düzenli katkı payı ödenen ve yaşam kaybı veya tam ve kalıcı sakatlığın gerçekleştiği tarih itibarıyla, geriye dönük olarak sözleşmedeki son 12 aylık dönemde en az bir katkı payı ödemesi yapılmış olan bireysel emeklilik sözleşmelerinin katılımcıları yararlanabilir.

Katkı Payı Ödeme Teminatı kapsamında, bireysel emeklilik sözleşmesinin yürürlüğe girdiği tarihten sonra, anne veya babanın yaşam kaybı ya da tam ve kalıcı sakatlık durumunun gerçekleştiği tarihe kadar ödenmesi gereken katkı paylarına isabet eden süre, 10 yıllık süreden indirildikten sonra kalan süreye isabet eden katkı payları düzenli olarak Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından karşılanır.

Teminattan yararlanmak için Çocuğum için BES Planı Teminat Talep Formu’nun doldurulması ve istenen belgelerle birlikte Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.’ye ibraz edilmesi gerekmektedir. Tam ve kalıcı sakatlık durumu nedeniyle teminat talebinde bulunulabilmesi için resmi sağlık kuruluşlarından alınmış ve sosyal güvenlik mevzuatında belirlenen koşullara göre tam ve kalıcı sakatlık halinin oluştuğunu gösteren belgenin ibraz edilmesi gerekmektedir.

Teminattan yararlanılabilmesi için bireysel emeklilik sözleşmesi yürürlüğe girmeden önce katılımcının anne veya babasının yaşam kaybı veya tam ve kalıcı sakatlığa neden olacak bir rahatsızlığının olmaması ve yaşam kaybı veya tam ve kalıcı sakatlığın sözleşme süresi içinde gerçekleşmesi gerekir.

Katılımcı adına katkı payı ödeyen kişinin katılımcının anne veya babası olmadığı durumda katkı payı ödeme teminatı kapsamında ödeme yapılmaz. Katılımcı kanunen ergin olduğu veya ergin kılındığı durumda katkı payı ödeme teminatı geçersiz hale gelir.

Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.’nin bu ek faydanın içeriği ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Exit mobile version