1 – 3 Temmuz’da İzmir’de yapılacak: Hem karada hem de denizde görülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesince 1 – 3 Temmuz tarihlerinde beşincisi düzenlenecek olan İzmir Körfez Festivali, tüm İzmirlileri eğlence ve keyif dolu bir maceraya davet ediyor. Deniz tutkunlarını bir araya getirecek festivalle ziyaretçiler hem kara üzerinde hem de denizde konser, sergi ve gezilerin de keyfini çıkaracak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 1-3 Temmuz tarihleri arasında İzmir Körfez Festivali’nin beşincisi düzenleniyor. İzmir Körfezi üç gün boyunca optimist, kano, eş tekne antrenman yarışları, yüzme etkinlikleri ile açık su yüzme yarışlarına sahne olacak.

“İzmir’in kalbi Körfez’de atar” sloganıyla yapılacak İzmir Körfez Festivali İzmir Marina ve Konak Pier’deki su sporları etkinliklerinin yanı sıra Gündoğdu Meydanı’nda konser, atölye, yarış ve gösterilere sahne olacak.

ÜCRETSİZ FLAMİNGO YOLU TURU OLACAK

Festival kapsamında söyleşiler, film gösterimleri, sergi ve geziler de olacak. İzmirliler  www.izmir.art üzerinden kaydolmak koşuluyla 2 ve 3 Temmuz tarihlerinde ücretsiz Flamingo Yolu otobüs turuna da katılabilecek.

KONAK PİER ÖNÜNDE BAŞLAYACAK

Festival 1 Temmuz’da hem karada hem denizde Konak Pier önünden başlayıp Gündoğdu Meydanı’nda sona erecek. Gündoğdu Meydanı’ndaki festival alanında aynı gün 20.30’da Patika Rebetiko grubu, 21.30’da ise Ozbi sahne alacak. Konserlerin yanı sıra uzman denizci personel tarafından gemici düğümü bağlama ve can yeleği giyme atölyeleri ile halat çekme yarışları da düzenlenecek. Ayrıca İzmirliler, Gündoğdu Meydanı’nda kurulacak stantlarda hem deniz ve denizcilikle ilgili ürünleri tanıma hem de deniz ürünlerinden oluşan lezzetleri satın alma imkanı bulacak.

Exit mobile version