Magazin

1.300 TL Tutarındaki Muayene Ücretine İsyan Eden Mehmet Ali Erbil’e Cevap Doktor Kardeşinden Geldi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil sağlık hizmetlerinin pahalı olmasından şikayet etti. Geçtiğimiz günlerde gittiği bir özel hastanede muayene ücreti için 1.300 TL ödediğini söyleyen Erbil, bunun resmen hırsızlık dedi. Mehmet Ali Erbil’e ilk cevap ise kardeşinden geldi. Doktor Yeşim Erbil, kardeşi Mehmet Ali Erbil ile aynı fikirde değil.

Geçtiğimiz salı günü Cüneyt Arkın’ın ölüm haberini alması ile acılı aileye taziyede bulunmak için hastaneye giden Mehmet Ali Erbil, gittiği özel hastanede muayene oldu. Sırtında oluşan yağ bezesini gösteren Mehmet Ali Erbil, 1.300 TL tutarındaki faturayı götünce isyan etti. Bunu resmen hırsızlık olduğunu söyleyen Mehmet Ali Erbil’e doktor olan kardeşi Yeşim Erbil cevap vermek için gecikmedi.

Allah Hastaneye Düşürmesin’

Özel hastanede muayene olmasının ardından ödediği fatura hakkında konuşan Mehmet Ali Erbil, yolu hastaneye kadar gitmişken sırtındaki yağ bezesini de göstermek istediğini söyledi. Muayene ücreti olarak 1.300 TL ödeme yapması gerektiğini duyan Erbil, Allah kimseyi hastaneye düşürmesin dedi.

Kız kardeşinin profesör olduğunu söyleyen Erbil, programının çok dolu olduğunu ve maddi durumu olmayan aileleri bazen köyden gelen bir tavuk karşılığında bile ameliyat ettiğini söyledi. Özel hastanelerin uyguladığı fiyat politikasını ciddi bir biçimde eleştirdi.

‘Şikayet Edecek Bir Şey Yok’

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını cevaplayan Prof. Dr. Yeşim Erbil’e Mehmet Ali Erbil’in muayene ücretleri hakkındaki şikayeti soruldu. 2 dakika bile sürmeyen bir muayene için 1.300 TL ödemesinden rahatsız olan Mehmet Ali Erbil Hakkında cevap veren Yeşim Erbil, şikayet edecek bir şey olmadığını ve muayene ücretlerinin aşağı yukarı bu seviyelerde olduğunu söyledi. 2 dakikada tanı koyabilen bir doktorun 30 senelik mesleki birikimi olduğunu söyledi.