1 – 7 Ocak haftalık burç yorumları: Olumlu gelişmeler ve yeni başlangıçlar

1 – 7 Ocak 2024 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 1 – 7 Ocak haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 1 – 7 Ocak 2024 haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 1 – 7 Ocak 2024 haftası 2024 burç yorumlarınız…

Bu hafta gökyüzü, olumlu gelişmeler ve yeni başlangıçlar için harika görünüyor. İletişim, para ve ilişkiler açısından şanslı bir hafta olacak. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız, bu hafta fikirlerinizi hayata geçirmek için harika bir hafta.

2 Ocak’ta iletişim gezegeni Merkür, hayalperest Neptün ile olumlu bir açı oluşturuyor. Bu, yaratıcı ilham ve sezgi için harika bir zaman, ancak yanlış anlaşılmalara da yol açabileceğinden konuşmalarınıza dikkat edin.

4 Ocak’ta güzellik ve para gezegeni Venüs, Kova burcuna giriyor. Bu, sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve eğlenmek için harika zamanlar.

5 Ocak’ta Venüs, talih gezegeni Jüpiter ile olumlu bir açı oluşturuyor. Bu, maddi kazanç ve bolluk için harika bir zaman.

6 Ocak’ta ise Venüs, geri giden Mars ile olumlu bir açı oluşturuyor. Bu, ilişkileri yeniden canlandırmak ve eski anlaşmazlıkları çözmenin için tam zamanı.

Yeni yıla ve haftaya çok güzel giriş yapıyoruz. Tüm senemiz böyle geçsin. Harika bir hafta ve harika bir yıl diliyorum….

Koç ve Yükselen Koç

Haftaya yoğun bir şekilde çalışma hayatına, sağlığa ve günlük rutinlere odaklanarak başlıyorsunuz. Seyahat ve eğitim alanlarında bazı aksaklıklar yaşanabilir. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iletişim problemleri azalmaya başlayacak. Hafta ortasında partnerinizle veya ortaklarınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. İş hayatınızda bazı sıkıntılar olabilir ve sağlığınıza dikkat etmeniz önemlidir. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca iş hayatınızda yoğunluk ve tartışmalar artabilir, ancak bu dönemde kazançlarınızda da artış olabilir. Hafta sonunda finans ve sağlık konularında ani gelişmeler yaşanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Haftaya aşk, tatil, çocuk ve eğlence gibi keyifli konularla başlıyorsunuz. Harcamalarınız artabilir ve sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iletişim problemleri azalacak ve kendinizi rahat ifade edebileceksiniz. Hafta ortasında iş hayatınız ve sağlık alanlarınızda ani gelişmeler olabilir. Seyahatlerde de bazı problemler yaşanabilir. Bu dönemde hukuksal alanda ani kararlar almamanız tavsiye edilir. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca eğitim ve seyahatler artabilir. Bol bol seyahat edebilirsiniz ve yurt dışı konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda partnerinizle veya ortağınızla vakit geçirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Haftaya ev, aile ve gayrimenkul konularıyla başlıyorsunuz. Bu dönemde bazı problemler yaşanabilir ve partnerinizle veya ortağınızla tartışmalar olabilir. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iletişim problemleri azalacak ve yanlış anlaşılmalar sona erecek. Hafta ortasında aşk, tatil, eğlence ve çocuklarla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca harcamalarınız artabilir ve sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Bu dönemde finansal alanda dikkatli olmanız tavsiye edilir. Hafta sonunda günlük rutinleriniz, iş hayatınız ve yanınızda çalışanlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Haftaya yakın çevre, eğitim, kardeşler ve seyahat konularıyla başlıyorsunuz. Bu dönemde iş hayatınızda tartışmalar olabilir ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iş hayatınızdaki iletişim problemleri azalmaya başlayacak ve kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Hafta ortasında ev ve aile konularına odaklanabilirsiniz. Bu dönemde duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz ve partnerinizle uzlaşmakta sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca partnerinizle veya ortağınızla beraber hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Birlikte harekete geçebilirsiniz, ancak tartışmalar da yaşanabilir. Hafta sonunda aşk, tatil ve hobilerle veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Haftaya para ve kazançlar ön plana çıkabilir. Tatil, eğlence ve aşktan dolayı harcamalarınız artabilir. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iletişim problemleri azalacak ve aşk konusunda çok daha iyi bir döneme adım atacaksınız. Hafta ortasında yakın çevre, seyahat, eğitim ve kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Tatil planı yapabilirsiniz, ancak iş hayatınızda veya sağlık konularında bazı problemler yaşayabilirsiniz. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca günlük hayat koşuşturmanız artabilir. Düzenli bir hayat düzeni kurmak için bu dönem sizin için fırsat olacaktır. Hafta sonunda ev ve aile konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Haftaya enerjik ve atak başlıyorsunuz, ancak aile içinde bazı tartışmalar olabilir. Aşk, tatil ve eğlence konularında şans sizden yana olacak. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iletişim problemleri azalmaya başlayacak ve özellikle aşk alanında harika gelişmeler yaşanabilir. Hafta ortasında para ve kazançlarınız ön plana çıkabilir. Yatırım yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Marsın oğlak burcundaki transitiyle iki ay boyunca; aşk, tatil, hobi alanlarında hareketlilik artıyor olacak. Hafta sonunda; seyahat, eğitim, yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Haftaya duygusal olarak yalnız hissederek biraz bunalımlı başlayabilirsiniz. Seyahat ve iletişimde bazı problemler yaşanabilir. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iletişim, eğitim ve seyahatlerdeki problemleriniz azalmaya başlayacak. Hafta ortasında kendinizi enerjik ve atak hissedeceksiniz. Bu dönemde eğitim alanına yönelebilirsiniz. Seyahat kararı alabilirsiniz, ancak aile içi bazı problemler yaşanabilir. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca aile ve ev kavramlarında hareketlilik artacak ve bazı tartışmalar yaşanabilir. Sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Hafta sonunda para ve kazançlar ön plana çıkabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla zaman geçirerek başlayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir, ancak seyahat ve eğitim alanlarında şans sizden yana olacak. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla ticaret ve iş hayatınızdaki iletişim problemleri azalmaya başlayacak ve yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz ve kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca seyahatleriniz artabilir, eğitim alanında hareketli bir dönem geçirebilirsiniz ve kariyer hayatınızda başarınız artabilir. Hafta sonunda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz, ancak duygusal patlamalar yaşanabilir. Kişisel bakım ve sağlık konularına odaklanabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Haftaya kariyer ve iş hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Kazançlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ve yanlış anlaşılmalar azalabilir. Hafta ortasında sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ve kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca para konularında ve iş hayatınızda çok efor sarf etmeniz gerekebilir. Ayrıca kazandığınız kadar harcama yapabilirsiniz. Harcadıkça kazançlarınız artabilir. Hafta sonunda duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Haftaya yurt dışı, eğitim ve seyahat alanları ön planda olabilir. Bol bol seyahat edebilir, eğitim alanına yönelebilirsiniz. Gergin bir tutum da sergileyebilirsiniz. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla bilinçaltınız ve rüyalarınız rahatlamaya başlayacak. Uyku problemleriniz de azalmaya başlayacaktır. Sağlık alanında yine de dikkat etmeniz tavsiye edilir. Hafta ortasında kariyer ve iş hayatınız ön plana çıkabilir. Hakkınızda söylenen iyi şeyler ortaya çıkabilir. Sert bir tutum sergileyebilir ve krizsel olaylar yaşanabilir. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca hareketli bir dönem sizi bekliyor olacak. Gergin bir tutum sergilemeniz de olasıdır. Hafta sonunda sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Haftaya finans, özel hayat ve sağlık alanlarındaki ani gelişmelerle başlayabilirsiniz. Bu dönemde kendinize yeni bir yol çizme kararı alabilirsiniz. Aile ve ev konularında da şans sizden yana olacak. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla sosyal çevrenizdeki yanlış anlaşılmalar sonlanacak. Dostluklarınızı pekiştirebilirsiniz. Hafta ortasında yurt dışı, eğitim ve seyahat alanlarına yönelebilirsiniz. Bu dönemde sosyal çevrenizle beraber hareket edebilirsiniz. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca bilinçaltınız hareketlenebilir. Rüyalarınız aktifleşebilir. Spor yapmak için ise güzel bir dönemde olacaksınız. Hafta sonunda iş ve kariyer alanına odaklanabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Haftaya partnerinizle veya ortaklarınızla ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Seyahat edebilir, beraber kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün retrodan çıkmasıyla iş hayatınızdaki iletişim problemleri azalmaya başlayacak. Hafta ortasında finans, özel hayat ve sağlık konuları ön plana çıkabilir. Ani gelişmeler yaşanabilir. Mars’ın oğlak burcuna geçişiyle iki ay boyunca sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarına odaklanabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version