İzmir Haberleri

1 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Bakım ve onarım temelli çalışmalar gerçekleştirmeye devam eden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü gerçekleşecek olan çalışmalardan toplamda 12 ilçenin su kesintisi olarak etkileneceğini az önce resmi web sitesi içerisinden gerçekleştirdiği duyuru ile kamuoyuna bildirdi.

BUGÜN İZMİR’İN 12 İLÇESİNDE SULAR YOK

İZSU, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan su kesintilerinin listesini paylaştı. Buna göre, Bayraklı ilçesi Mansuroğlu mahallesi; Bornova ilçesi Birlik, Tuna, Meriç, Koşukavak, Doğanlar ve Naldöken mahalleleri; Çeşme ilçesi Germiyan mahallesi; Çiğli ilçesi Yakakent ve Güzeltepe mahalleleri; Dikili ilçesi Bademli, Gazipaşa, İsmetpaşa, Salimbey ve Cumhuriyet mahalleleri; Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu, Selvili, Yunus Emre, Sarıyer, Günaltay, Kibar ve Karabağlar mahalleleri; Karaburun ilçesi Küçükbahçe ve Tepeboz mahalleleri; Karşıyaka ilçesi Şemikler mahallesi; Konak ilçesi 26 Ağustos mahallesi; Menemen ilçesi Kasımpaşa mahallesi; Ödemiş ilçesi Karakova, Gereli ve Büyükavulcuk mahalleleri; Seferihisar ilçesi Tepecik ve Hıdırlık mahalleleri ile civarlarının etkileneceği İZSU tarafından bildirildi.

KESİNTİLERİN BAZILARI KISA, BAZILARI UZUN SÜRECEK

Kesintilere ilişkin detaylı bir bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinin ne kadar süreceği bilgisini de İzmirlilere verdi. İZSU’dan gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, bugün gerçekleşecek olan su kesintilerinin süresi bölgelere göre değişecek. Bunun yanı sıra bazı ilçelerde su kesintileri kısa sürecekken, bazı ilçelerde su kesintileri saatlerce devam edecek.

TÜM ÇALIŞMALARDA ARIZALAR GİDERİLECEK

Su kesintilerinin sürelerini ve etkili olacağı bölgeleri bildiren İZSU, aynı zamanda şeffaf çalışma prensibi ile bölgelerde yaşanacak olan su kesintilerinin nedenlerini de İzmirlilerin bilgisine sundu. İZSU’dan gerçekleştirilen bilgilendirme sonrasında, bugün İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinin tamamının arıza onarımı için gerçekleştirildiği öğrenildi.