İzmir Haberleri

1 Ekim 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’de gerçekleştirilen elektrik altyapısı çalışmalarını yürüten özel elektrik dağıtım şirketi olan GDZ Elektrik, bugün itibariyle çalışmaların ekim ayı içerisinde de devam edeceğine dair bir duyuru gerçekleştirdi. Bu duyuru içerisinde 1 Ekim 2022 Cumartesi günü çalışmaların yapılacağı bölgeleri tek tek açıklayan GDZ Elektrik, aynı zamanda bu bölgelerde elektrik kesintileri yaşanıp, yaşanmayacağına dair de bilgi verdi.

GDZ ELEKTRİK, 1 EKİM 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Elektrik kesintileri ortaya çıkarabilen elektrik altyapısı çalışmalarına ilişkin tüm bilgilendirmeyi resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiren GDZ Elektrik, ekim ayı için duyurular yayınlamaya başladı. Aynı zamanda bu duyuruları mobil uygulaması içerisinden de İzmirlilere sunan GDZ Elektrik’in çalışmalardan önce elektrik kesintisi yaşayacak olan bölge halkına kısa mesaj ile de bilgi verdiği öğrenildi. GDZ Elektrik’in duyuru kanallarına göre, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü İzmir’de yaşanacak olan elektrik altyapısı çalışmalarının 15 ilçede elektrik kesintileri ortaya çıkaracağı öğrenildi. Bu kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri de açıklayan GDZ Elektrik, bu ilçeleri; Bayraklı, Bornova, Buca, Çeşme, Foça, Güzelbahçe, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Narlıdere, Ödemiş, Selçuk, Torbalı ve Urla olarak bildirdi.

GDZ ELEKTRİK, 1 EKİM 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de ekim ayında da devam edeceği öğrenilen elektrik kesintilerine ilişkin İzmirlileri detaylı bir şekilde bilgilendiren GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin sona ereceği saati de 1 Ekim 2022 tarihi için İzmirliler ile paylaştı. Buna göre, bugün İzmir ilinin Bayraklı, Bornova, Buca, Çeşme, Foça, Güzelbahçe, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Narlıdere, Ödemiş, Selçuk, Torbalı ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin, bölgeye göre değişmekle birlikte, en geç saat 18.00’da sona ereceği öğrenildi.