İzmir Haberleri

1 Ekim 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in sularını sağlayan büyükşehir iştiraki İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), hafta içi gerçekleştirdiği su altyapısı çalışmalarının hafta sonunda da devam edeceğini duyurdu. Bu çalışmaların ortaya çıkaracağı su kesintilerine dair İzmirlileri bilgilendiren İZSU, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü için bir duyuru yayınladı.

İZSU, 1 EKİM 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Hafta için de olduğu gibi hafta sonunda da İzmir’in su altyapısında ortaya çıkan arızaları gidermek adına onarım çalışmaları gerçekleştiren ve dönem dönem bakım çalışmaları da yapan İZSU, bu çalışmalar esnasında 1 Ekim 2022 Cumartesi günü ortaya çıkacak olan su kesintilerini kendi web sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre, İzmir’de bugün su kesintilerinden Bayraklı ilçesi Org. Nafiz Gürman ve Yamanlar mahalleleri; Bornova ilçesi İnönü ve Merkez mahalleleri; Çeşme ilçesi 16 Eylül ve Dalyan mahalleleri; Güzelbahçe ilçesi Yelki mahallesi; Karaburun ilçesi Bozköy mahallesi; Konak ilçesi Vezirağa, Yenidoğan, 19 Mayıs, Güney, Lale ve Küçükada mahalleleri; Ödemiş ilçesi Emirli ve Ovakent mahalleleri; Selçuk ilçesi Atatürk mahallesi ve civarının etkileneceği öğrenildi.

İZSU, 1 EKİM 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

Ortaya çıkan su kesintilerine karşı İzmirlilerin önlem almasını talep eden İZSU, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü ortaya çıkacak olan su kesintilerinin saat kaçta sona ereceği bilgisini de İzmirliler için verdi. Buna göre Bayraklı ilçesi Org. Nafiz Gürman ve Yamanlar mahallelerindeki su kesintisinin saat 10.20’de sona ereceği biliniyorken, Güzelbahçe ilçesi Yelki mahallesindeki su kesintisinin saat 10.30’da; Karaburun ilçesi Bozköy mahallesindeki su kesintisinin saat 11.00’da; Bornova ilçesi İnönü ve Merkez mahallelerindeki su kesintilerinin saat 11.10’da; Konak ilçesi Vezirağa, Yenidoğan, 19 Mayıs, Güney, Lale ve Küçükada mahallelerindeki su kesintilerinin saat 11.40’da; Selçuk ilçesi Atatürk mahallesindeki su kesintisinin ise saat 12.00’de sona ereceği öğrenildi. Öte yandan Çeşme ilçesi 16 Eylül ve Dalyan mahallelerindeki su kesintileri saat 16.00’ya kadar devam edecekken; Ödemiş ilçesi Emirli ve Ovakent mahallelerindeki su kesintilerinin saat 17.30’a kadar devam edeceğinin bilgisine ulaşıldı.