1 Ekim burç yorumları! Gökyüzü bugün size ne anlatıyor?

1 Ekim 2023 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 1 Ekim burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 1 Ekim burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 1 Ekim’de neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 1 Ekim 2023 burç yorumlarınız…

Koç dolunayının etkilerinin devam ettiği bir gergin bir sabaha uyandık ancak gergin etkiler öğleden sonra yerini sakinliğe devredecek. Bugün genelinde dinlenmeye ve kendinizi şımartmaya çalışın. En çok sevdiğiniz şeyleri yaparak, yarını düşünmeyi bırakın. Yarım bıraktığınız işleri tamamlamak için oldukça etkili bir gün. Keyfini çıkarın…

Koç ve Yükselen Koçlar

Manevi konulara, başkalarının istek ve ihtiyaçlarına daha da odaklanabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler, havadisler havanızı değiştirebilir. Kendinizi ruhen dingin ve mutlu hissedebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Olaylar biraz dağınık, biraz da kontrolünüz dışında ilerlerken dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Vazgeçmeniz ya da ardınızda bırakmanız gereken şeyler olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir, üstlerinizle, otorite konumunda kişilerle ve yaşlı olgun kimselerle ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Maddi konular, iş ve para konuları gündeme gelirken, harcamalarınızda bütçenizi biraz daha fazla gözetebilirsiniz. Başkaları için alışveriş yapabilir, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekân ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Aile içi konularla iç içe olmak sizi bir miktar sıksa da bugün eve odaklı olmak isteyebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar

Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bilgi almak, öğrenmek, ufkunuzu genişletmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Sosyal açıdan son derece hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz, ancak fazla ısrarcı davranmaktan kaçınmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Sağlık ve şifayla ilgili konularla daha çok ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Konusunda uzman kişilerle görüşebilirsiniz. Hizmet, üretkenlik, verimlilik anlayışınız öne çıkabilir.  Bunlarla birlikte duygusal hassasiyetlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar

Aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul ederken heyecan, coşku ve tutkularınız daha çok ortaya çıkabilir. Sanatsal konulara meraklı olabilir, yaratıcılığınızı daha çok ortaya çıkarabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Bugün ailenizle, babanızla veya baba evinizle ilgili konular gündeme gelirken, geçmişi ve olayları kendi içinizde daha fazla sorgulayabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha sosyal ve eğlenceli bir gündeme kavuşabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Ortak maddi konular ve paylaşımlara ilişkin bir gündeminiz olabilir. Konsantrasyon gücünüzün yüksek olduğu bir günde olabilirsiniz, ufak detaylarda bile derinlik arayabilirsiniz. Merak ve sorgulama duygularınız güçlü olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar

Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelirken konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz. Her türlü şifa, terapi, tedavi konusu ilgi alanınıza girebilir ve merak uyandırabilir, titiz, çalışkan ve verimli hareket edebileceğiniz bir gün olabilir.

 

Exit mobile version