İzmir Haberleri

1 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmirlilerin elektrik enerjisini sağlayan GDZ Elektrik, sağladığı elektrik enerjisinin takibini yapabilmek adına bir süredir şehrin tüm elektrik altyapısında bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında elektrik altyapısının güvenliği için kesintiler uygulayan GDZ Elektrik, kesintilerden muhakkak bölge halkını haberdar ediyor.

1 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE, HANGİ İLÇELERDE OLACAK?

Devam eden elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında ortaya planlı bir şekilde elektrik kesintileri çıkaran GDZ Elektrik, planlanan elektrik kesintilerinden İzmirlileri muhakkak elektrik kesintilerinden önce haberdar ediyor. Bu kapsamda elektrik kesintileri ile ilgili duyuruları resmi web sitesi aracılığıyla İzmirliler ile paylaşan GDZ Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerin nedenlerini de duyuruları içerisine ekliyor. GDZ Elektrik’in yayınladığı 1 Eylül 2022 Perşembe günü duyurusuna göre, bugün İzmir ilinin 16 ilçesinde devam eden elektrik altyapısı çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisinin uygulanması planlanıyor. Elektrik kesintilerinin etkisini gözlemleyecek ilçeler ise; Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Gaziemir, Karaburun, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere ve Ödemiş ilçeleri olarak GDZ Elektrik tarafından ilan edilmiş bulunuyor.

1 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK, BİTECEK?

Gerçekleştirilen elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine karşı sık sık İzmirlilerden önlem almasını talep eden GDZ Elektrik, İzmirlilerin alabileceği önlemleri artırabilmek adına elektrik kesintilerinin tam bir süresini de İzmirliler ile paylaşıyor. Bu bilgiyi 1 Eylül 2022 Perşembe günü için de vermiş olan GDZ Elektrik, İzmir ilinin Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Gaziemir, Karaburun, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere ve Ödemiş ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlayacağını bildirirken; en geç saat 18.00’da sona ereceğini belirtmiş bulunuyor.