1 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Şehrin tamamında gerek bakım gerekse onarım kapsamında çalışmalar gerçekleştiren İZSU, çalışmaları kapsamında ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin bilgilendirmeyi çalışmalarından önce İzmirliler ile paylaşıyor. İZSU, 1 Eylül 2022 Perşembe günü için de bir bilgilendirme mesajı ile İzmirlilere seslenmiş bulunuyor.

1 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE OLACAK?

Bir süredir gerçekleştirilen su altyapısı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ortaya çıkacak olan su kesintileri ile ilgili yayınladığı duyuruları resmi web sitesinden yayınlayan İZSU, gerçekleştirdiği su kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri İzmirliler ile paylaşıyor. İZSU’nun gerçekleştirdiği 1 Eylül 2022 Perşembe günü duyurularına göre, İzmir’in 8 ilçesinde su kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Su kesintilerinden etkilenecek olan bölgeler ise İZSU tarafından Beydağ ilçesi Bakırköy mahallesi; Bornova ilçesi Kazımdirik mahallesi; Kınık ilçesi Yayakent mahallesi; Kiraz ilçesi Yenişehir ve Sarıkaya mahalleleri; Konak ilçesi Kahramanlar, Oğuzlar, Etiler, Mimar Sinan ve Alsancak mahalleleri; Ödemiş ilçesi Ertuğrul, Kurucuova, Bademli ve Çaylı mahalleleri; Seferihisar ilçesi Hıdırlık ve Sığacık mahalleleri; Selçuk ilçesi 14 Mayıs mahallesi ve civarı olarak ilan edilmiş bulunuyor.

1 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN, HANGİ SAATTE SONA ERECEK?

Yaşanan su kesintilerinin ne zaman sona ereceği bilgisine muhakkak duyuruları içerisinde yer veren İZSU, İzmirlilerin konuya ilişkin önlem almasını rica ediyor. Buna göre, Selçuk ilçesinde yaşanacak olan su kesintisi saat 13.00’da; Seferihisar ilçesinde yaşanacak olan su kesintisi saat 13.15’de; Bornova ilçesinde yaşanacak olan su kesintisi saat 14.00’da; Konak ilçesinde yaşanacak olan su kesintisi saat 14.40’da; Ödemiş ilçesinde yaşanacak olan su kesintisi saat 15.00’da sona ererken, Kınık ile Kiraz ilçesinde yaşanacak olan su kesintisi saat 17.00’a; Beydağ ilçesinde yaşanacak olan su kesintisi ise saat 19.00’a kadar devam ediyor.

Exit mobile version