Ekonomi

1 Gün 23 saat kaldı: Vakıfbank 275 Bin TL’ye ev satıyor, yetişen alacak!

Ev almak için fırsat kollayanları ilgilendiriyor. Kamu bankası olan Vakıfbank gayrimenkul satış listesini yayınladı. Yayınlanan listeye göre, 275 Bin TL başlangıç bedelli ev satışına çıkıldı. Evi almak isteyenler için kalan süre 1 Gün 23 saat olarak açıklandı.

Vakıfbank gayrimenkul satış listesini yayınladı. Yayınlanan listede uygun fiyatlı ev ilanlarının bulunduğu görüldü. Söz konusu ilandaki taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekiyor.

2+1 Daire 275 Bin TL

Listede Ordu Ünye ilçesinde bulunan bir dairenin 275 Bin TL’den satışa çıktığı görüldü. Daire genel özellikleri için “2 bağımsız bölüm numaralı Mesken nitelikli taşınmaz projesine göre 2. normal katta konumlu tek bağımsız bölümdür. Taşınmaz yaklaşık 85 m2 brüt kullanım alanına sahiptir ve hol, mutfak, oturma odası, 2 oda, banyo, wc, 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Binada asansör bulunmamaktadır. Taşınmaza ait yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır.” Açıklaması yapıldı.