1 hafta içinde bunu yapan ücret ödemeyecek: İstanbulkartı olanlara duyuru yapıldı!

İstanbul’da toplu taşıma kullanan binlerce kişi İstanbulkart’a sahip. Bu nedenle İstanbulkart ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak istiyorlar. İstanbulkart sahipleri için ‘Yürü Be İstanbul uygulaması’ bulunuyor. Söz konusu uygulama ile 1 hafta içinde 50.000 adımı tamamlayanlara tek geçişlik İstanbulkart ücreti hediye ediliyor.

Belbim, İstanbulkart kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Tek binişlik hediye kazanmak isteyenlere duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 1 hafta içinde 50.000 adımı tamamlayanlara tek geçişlik İstanbulkart ücreti hediye ediliyor.

Konu ile ilgili açıklamada şöyle denildi:


Yürü Be İstanbul uygulaması, şehrimizi yürüyerek keşfetmemizi amaçlıyor ve daha aktif ve daha sağlık bir İstanbul için yürüyüşlerimizi daha keyifli hale getiriyor. Uygulamada bulunan “Var Mısın 50.000 Adım?” adlı görevde 1 hafta içinde 50.000 adımı tamamlayan ilk 1.000 kişiye Belbim’den tek geçişlik İstanbulkart ücreti hediye!

Yürüyüşlerinizi “Yürü Be İstanbul” uygulaması eşliğinde yaparken hem adımlarını sayabilir hem de tek geçişlik İstanbulkart ücretinin yanında diğer hediyeleri kazanma fırsatı yakalayabilirsin!

Tek geçişlik İstanbulkart ücreti, kartına otomatik talimat olarak yüklenecek. Biletmatiklere, NFC destekli telefonlarına ya da herhangi bir ödeme cihazına okutarak talimatını tamamlayabilirsin.

İstanbulkart Mobil artık Marmaray’da geçiyor

Ağustos ayında sosyal medya hesabı üzerinden duyuruda bulunan Belbim İstanbul Mobil’in artık Marmaray’da geçtiğini açıkladı. Yapılan açıklama ile vatandaşlar, QR ile öde adımından telefonundaki QR kodu turnikenin kamerasına okutarak ödemelerini kolayca gerçekleştirebilecekler.

Exit mobile version