1 kamu bankası ve 2 özel banka T.C. kimlik numarasını mesaj olarak yollayana, anında 10 bin TL ödeyecek! Anında kredi 2022

Yeni dönemde ekonomi piyasalarında dalgalı hareketlerin artmaya başlaması, Türk Lirası’nın döviz kurları karşısında değer kaybı yaşamasına ve buna bağlı olarak da vatandaşların alım güçlerinin düşmesine sebep olmuştur. Alım güçleri düşen vatandaşlar, günden güne zamlanan gündelik hayat ürünleri karşısında nakit arayışı içerisine girmişlerdir.

Nakde olan ihtiyaçları hızla artan vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırma sürecindelerken, vatandaşların yüzlerini bir nebze de olsa güldürecek olan hizmet haberi 3 ayrı bankadan gelmiştir. Belge hazırlama ve diğer başvuru süreci adımları ile zaman kaybetmek istemeyen vatandaşlar için SMS kredisi hizmeti sunacağını duyuran Vakıfbank, Aktifbank ve Akbank, ilgili şartları sağlayan vatandaşlar için belirli tutarlarda nakit desteği verecekleri bilgilerini kaydetmişlerdir.

Akbank SMS Kredi 2022

Geliştirdiği hizmetler ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar için SMS kredisi hizmeti sunacağını açıklamıştır. Banka söz konusu hizmeti için aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,12, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirlemiştir.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisine başvuruda bulunmak için cep telefonlarının mesajlar kısmından Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazarak 4425’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Aktifbank SMS Kredi 2022

Geniş kapsamlı ihtiyaç kredisi hizmetleri ile bankacılık sektöründe öne çıkan bankalardan biri olan Aktifbank, yeni dönemde nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak isteyen vatandaşlar için SMS kredisi hizmetini geliştirdiğini duyurdu. Banka söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,99 olarak belirledi.

Aktifbank’ın SMS kredisi hizmetine başvuru yapmak için KREDI yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp 3050’ye kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir.

Vakıfbank SMS Kredi 2022

Kamu bankası Vakıfbank, SMS kredisi hizmeti sunmaya başladığını duyurmuştur. Bankanın 36 ay vadeli yüzde 1,91 faiz oranlı kredisine başvuru yapmak için cep telefonların mesajlar kısmından aralarında boşluk bırakarak sırası ile KREDI, TC kimlik no, doğum tarihi ve aylık gelir bilgilerini yazarak 5724’e göndermek gerekmektedir.

Exit mobile version