Ekonomi

10.00 ile 17.00 saatleri arasında beyaz et ve kırmızı et satın almak isteyenler: Binlerce vatandaşa duyuruldu!

Binlerce vatandaş için et duyurusu yapıldı. Hafta içi günlerde et satın almak isteyenlere saat verildi. Buna göre, hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Ankara’nın belirlenen semtleri ile 25 ilçenin tamamında 15 farklı ürün ile uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı yapılacak.

Belediyeler vatandaşların gıda ürünlerine ulaşımı için harekete geçti. Ankara’da ve İzmir’de uygun fiyatlı et satış duyuruları yapıldı.

Ankara’da uygun fiyatlı et satışı

Ankara’da Şubat ayından itibaren Başkent Mobil Market ve Başkent Marketlerde uygun fiyattan satış yapılacak.

Ramazan Bayramı sonuna kadar devam etmesi beklenen uygulama ile ilgili şu ifadeler kullanıldı:

Mobil Market; hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Ankara’nın belirlenen semtleri ile 25 ilçenin tamamında 15 farklı ürün ile uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı gerçekleştirecek.

Bu süreçte Başkent Market şubelerinde de aynı fiyatlardan kırmızı ve beyaz et satışını gerçekleştirecek olan Halk Ekmek, Ankara içinde özellikle Başkent Market şubelerinin olmadığı ilçe ve semtlerde de uygun fiyatlı, hijyenik ve güvenilir et ürünlerini Başkentlilerle buluşturacak.

İzmir’de uygun fiyatlı et satışı

İzmir’de belediye 2022 yılı Aralık ayı içeresinde yaptığı açıklamada, Halkın Bakkalı mağazaları Halkın Kasabı reyonlarında uygun fiyatlı et satışı yapacağını açıkladı. Halkın Kasabı’nda Kıyma 129 TL, Kuşbaşı 154 TL ve sucuk 170 TL’den satışa sunuluyor.