10.00’dan itibaren vatandaşlar T.C. kimlik numaraları ile öğrenebiliyorlar: Duyuru yapıldı, resmen açıklandı!

Duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, resmen açıklandı. Bugün saat 10.00’dan itibaren vatandaşlar T.C. kimlik numaraları ile sonuçlarını öğrenebiliyorlar.

ÖSYM internet sitesi üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile 2022-İSG/2 sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar bugünden itibaren sonuçlarını öğrenebiliyorlar.

Konu ile ilgili açıklamada şöyle denildi:

11 Aralık 2022 tarihinde uygulanan 2022 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’na (2022-İSG/2) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup İş Yeri Hekimliği Testi Temel Soru Kitapçığında yer alan 50 numaralı sorunun “E” olarak verilen doğru cevabının “C” olarak düzeltilmesine karar verilerek değerlendirme süreci tamamlanmıştır.
Adaylar, sınav sonuçlarına 03 Ocak 2023 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

Ayrıca 2022-İSG/2 Sınavı cevap kağıtları ve aday cevapları da erişime açıldı. Vatandaşlar saat 10.40’dan itibaren 10 gün süreyle cevaplara erişim sağlayabilecekler.

Exit mobile version