İzmir Haberleri

10 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik dağıtıcısı olan Gediz Elektrik, aynı zamanda dağıttı elektriğin sürekli olmasından da sorumlu olarak, İzmir başta olmak üzere pek çok kentte çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların elektrik kesintileri ortaya çıkarması halinde bölge halkını bilgilendiren Gediz Elektrik, İzmirliler için bugün bir duyuru daha yayınlamış bulunuyor.

İZMİR’İN 11 İLÇESİ BUGÜN KARANLIĞIN ESİRİ

Gerçekleştirilen şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında planlı, gerçekleştirilen onarım çalışmaları kapsamında ise, plansız olarak elektrik kesintileri ortaya çıkaran Gediz Elektrik, her iki kesinti halinde de çalışmalarından önce İzmirlilere resmi web sitesi aracılığıyla bilgi sağlıyor. Bu bilgilendirmeye göre, bugün Gediz Elektrik, İzmir’in 11 ilçesinde elektrik kesintisi uygulamasına gitmeyi planlıyor. Elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise, Gediz Elektrik tarafından; Dikili, Bayındır, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş ve Urla olarak açıklanmış bulunuyor.

BAKIM ÇALIŞMALARI BİTER BİTMEZ ELEKTRİKLER VERİLECEK

Yaşanacak olan elektrik kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgi veren Gediz Elektrik, özellikle kesintilerin planlı mı plansız mı olduğunu bildiriyor. İzmir’de bugün devam eden elektrik kesintilerinin tamamının planlı olduğunu yayınladığı duyurular aracılığıyla kamuoyuna bildiren Gediz Elektrik, aynı zamanda bu elektrik kesintilerinin tamamının elektrik şebekesi iyileştirme çalışmalarından kaynaklandığını da açıklamamış bulunuyor.

ÇALIŞMALARIN 17.00 İTİBARİYLE BİTMESİ BEKLENİYOR

Elektrik kesintilerine ilişkin planlı olduğu sürece net bir süre verebilen Gediz Elektrik, bu kesintilerin ne zaman son bulacağına ilişkin bilgilendirmeyi muhakkak İzmirliler için gerçekleştiriyor. Planlanan kesintiler öncesinde yayınladığı duyurular içerisinde bu süreye yer veren Gediz Elektrik, 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü için de bu bilgilendirmeyi gerçekleştirmiş bulunuyor. Buna göre, bugün Dikili, Bayındır, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Ödemiş ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri, en geç saat 17.00’da son buluyor.