Ekonomi

10 bin TL parası olanlar dikkat: Ziraat Bankası hesap açanlara verecek!

Ziraat Bankası müşteri sayısını arttırmak için kampanya duyurusunda bulundu. Banka tarafından yapılan yazılı açıklamada, 31 Aralık 2021 tarihine kadar İnternet Şube veya Ziraat Mobil’den yeni açılacak olan 10 bin TL– 5.000.000 Türk Lirası vadeli mevduat hesaplarına Dinamik Hesap Faizi uygulanacağı bildirildi. Buna göre 32 – 45 gün vadeli hesap açan vatandaşlara 18,00% faiz oranı uygulanacak.

Ziraat Bankası resmi intetnet sitesi üzerinden kampanya duyurusunda bulundu. Kamu bankası Uzaktan edinim ile vadeli hesap açanlara 18,00% faiz oranı uygulayacak. Söz konusu kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak. Sadece Türk Lirası vadeli hesaplar için geçerli olan hesap faizi ile ilgili yapılan açıklamada, “Ziraat Mobil aracılığı ile Ziraat Bankası müşterisi olan tüm müşteriler bir sonraki günden itibaren İnternet Şube ve Ziraat Mobil’den açacakları tüm vadeli hesaplar için Dinamik Hesap Faizinden yararlanabileceklerdir.” Denildi.

Kredi Kartı Harcaması

30 Eylül 2021’e kadar kredi kartınız ile aşağıdaki koşulları sağladığınız takdirde İnternet Şube hesabı faiz oranına ek yıllık %1,00 faiz kazanabilirsiniz.

Kampanyadan asıl kart sahibi bireysel müşteriler yararlanabilecektir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler ve bu işlemlerin ekstreleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya 30 Haziran 2021 – 30 Eylül 2021 tarihleri için geçerli olacaktır.

Son döneme ait Bankkart ekstresine yansıyan satış harcamalarının toplamı 4.000 TL ve üzeri olduğunda, İnternet Şube veya Ziraat Mobil’den açılacak Türk Lirası vadeli mevduat hesaplarına Dinamik Hesap faizi kazanılabilecektir.
İlgili dönem içerisinde ekstreye yansıyan satış harcamalarının toplamı, kampanya kapsamında değerlendirilecek olup, ekstreye yansımayan satış harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Önceki aylardan devreden bakiyeler, kampanyadan yararlanabilmek için ulaşılması gereken tutara dahil edilmeyecektir.

Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kredi kartının en güncel ekstresi dikkate alınacaktır. Harcama toplamı hesaplanırken taksitli harcamalarda taksit tutarı ilgili ayların ekstrelerine dahil edilecektir, ilk ödeme peşin olarak değerlendirilmeyecektir.