10 bin TL’ye kadar varan emekli promosyonlarında son başvuru günleri yaklaştı! işte banka banka emekli promosyonları için son maaş taşıma günü

Türkiye’de yaşayan milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekli maaşı promosyonlarında özellikle son zamanlarda bu promosyonlara gelen zamlar konuşuluyordu. Pek çok banka 31 Ağustos 2022 tarihi itibariyle promosyon ödemelerini durduracakken; banka banka maaş taşımaların son günü belli oldu. Öte yandan ek ödemeler ile promosyonlar 10 bin TL’ye dayandı.

BAZI BANKALAR PROMOSYON ÖDEMELERİNİ AĞUSTOS AYINDA BİTİRİYOR

Özellikle bazı bankalar promosyonlarına zam yaptıktan sonra maaş taşıma işleminin son gününü 31 Ağustos 2022 tarihi olarak kamuoyuna duyurdu. O bankalardan biri olan Akbank, maaşa göre değişmekle birlikte 4 bin 650 TL, 5 bin 800 TL ve 7 bin TL promosyon ödemesi gerçekleştirirken, aynı zamanda iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere 250 TL daha nakit promosyon vereceğini açıkladı. Aynı şekilde 7 bin TL’ye varan promosyon ödemesi gerçekleştiren ING Bank, emekli yakını taşımaya ek kişi başı 250 TL olmak üzere toplamda bin TL promosyon verirken, emekli maaş taşıma işleminin son gününü 31 Ağustos olarak belirledi. Son günü 31 Ağustos olarak belirleyen bir diğer banka olan QNB Finansbank da 7 bin TL’ye varan promosyonlar ödeyeceğini açıklarken, aynı zamanda referans kampanyasında da nakit promosyonlar vereceğini duyurdu. Öte yandan promosyonlarda 7 bin 250 TL’ye varan ödemeler yapan Garanti BBVA maaş taşıma son günü de 31 Ağustos 2022.

BAZI BANKALAR PROMOSYON ÖDEMELERİNİ EYLÜL AYINA KADAR DEVAM ETTİRİYOR

Bazı bankaların promosyon ödemeleri ise, 30 Eylül’e kadar devam ediyor. Bu kampanyalar kapsamında Türkiye İş Bankası ve Türkiye Finans Bankası hem referans kampanyası hem de 5 bin TL’ye varan promosyon ödemeleri sunarken; TEB, 5 bin 500 TL’ye varan promosyonlar, Denizbank ise bin 750 TL’ye varan promosyonlar vereceğini duyurdu. Öte yandan hem referans kampanyası hem de 7 bin 250 TL’ye varan nakit promosyon sunan Yapı Kredi Bankası da emekli maaşında son maaş taşıma gününü 30 Eylül olarak belirledi.

Exit mobile version