Editörün Seçtikleriİzmir Haberleri

10 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında bir süredir İzmir’in genelinde bakım ve iyileştirme çalışmaları yürüten GDZ Elektrik, bu çalışmaları belirli bir plan doğrultusunda yürürlüğe koydu. Bu plan doğrultusunda bölge bölge çalışmalarını gerçekleştiren GDZ Elektrik, her gün İzmir’in farklı ilçelerinde çalışmalar gerçekleştirmeye başladı. Öte yandan bu çalışmaların bugün elektrik kesintileri ortaya çıkaracağı öğrenildi.

10 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Gerçekleştirdiği elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında İzmirlilere düzenli olarak bilgi vermeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik, bugün için de bir bilgilendirme gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği bilgilendirmeleri resmi web sitesinden yapan GDZ Elektrik, kamuoyunun bilgisine bugün yapılacak olan elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkacak elektrik kesintilerini sundu. GDZ Elektrik tarafından gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, 10 Eylül 2022 Cumartesi günü İzmir’de gerçekleşen elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarından kaynaklı olarak 12 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı öğrenildi. İzmir’de yaşanan elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise; GDZ Elektrik tarafından Aliağa, Buca, Çiğli, Gaziemir, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Selçuk, Torbalı ve Urla ilçeleri olarak açıklandı.

10 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili İzmirlilerin tedbir almasını talep eden GDZ Elektrik, bu tedbir kapsamını genişletebilmek adına bugün ortaya çıkan elektrik kesintilerinin tamamına ilişkin detaylı bir bilgi verdi. Bu bilgilendirme kapsamında elektrik kesintilerinin tam bir süresini de bildiren GDZ Elektrik, İzmir’de 10 Eylül 2022 Cumartesi günü elektrik kesintilerinden etkilenecek olan Aliağa, Buca, Çiğli, Gaziemir, Menderes, Menemen, Ödemiş, Seferihisar, Tire, Selçuk, Torbalı ve Urla ilçelerinde yaşanan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlayıp, en geç ise, saat 18.00’da sona ereceğini duyurdu.