10 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de suları sağlayan kamu kurumu olan İZSU, İzmir’de gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin bir duyuru yayınladı. İZSU’nun bu duyurusunun ardından 10 Eylül 2022 Cumartesi günü yaşanacak olan su kesintilerine ilişkin detaylar ortaya çıktı.

10 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’de devam eden su kesintilerini resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyu ile paylaşan İZSU, 10 Eylül 2022 Cumartesi günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinden Buca ilçesi Kozağaç mahallesi; Foça ilçesi İsmetpaşa mahallesi; Menderes ilçesi Orta mahallesi; Menemen ilçesi Fatih ve Yıldırım mahalleleri ile civarlarının etkileneceğini duyurdu. Kesintilerin nedenlerine ilişkin de bilgi veren İZSU’dan gerçekleştirilen bilgilendirme doğrultusunda Buca ilçesi Kozağaç mahallesindeki su kesintisi ana borusu arızasından kaynaklı olarak gerçekleşirken; Foça ilçesi İsmetpaşa mahallesindeki su kesintisinin vana arızasından kaynaklandığı öğrenildi. Öte yandan Menderes ilçesinin Orta mahallesindeki su kesintisinin nedeni ana boru arızası iken; Menemen ilçesi Fatih ve Yıldırım mahallerinde yaşanan su kesintisinin GDZ Elektrik şirketinin çalışmalarından kaynaklandığı bilgisine ulaşıldı.

10 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden su kesintilerine ilişkin İzmirlileri her gün detaylıca bilgilendiren İZSU, İzmir ilinde bugün yaşanacak olan su kesintilerine ilişkin de detaylı bir bilgi verdi. Bu bilgilendirme doğrultusunda su kesintilerinin tam süresini de kamuoyu ile paylaşan İZSU, su kesintilerinin sona ereceği saati ilçe ilçe açıkladı. Buna göre, Buca ilçesi Kozağaç mahallesindeki su kesintisinin saat 14.30’a kadar süreceği öğrenilirken, Menemen ilçesi Fatih ve Yıldırım mahallelerindeki su kesintisinin saat 15.00’e; Foça ilçesi İsmetpaşa mahallesindeki su kesintisinin saat 15.20’ye; Menderes ilçesi Orta mahallesindeki su kesintisinin ise, saat 00.00’a kadar devam edeceği öğrenildi.

Exit mobile version