10 Eylül Pazar Ege Bölgesi’nde hava nasıl olacak? Denizli, Muğla, Aydın dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden 10 Eylül Pazar günü hava durumunu paylaştı. Meteoroloji’den alınan bilgilere göre bugün hava ülkenin bazı bölgelerinde sağanak yağış olacağı Ege Bölgesi’nde ise yağışların Denizli, Muğla ve Aydın kesimlerinde olması beklendiği bildirildi.

METEOROLOJİ’DEN UYARI

Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Güney Ege, Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Sinop, Artvin, Ağrı, Van ve Hakkari çevreleri ile Şırnak’ın doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Muğla’nın ve Aydın’ın iç kesimleri, Denizli, Antalya’nın batısı, Burdur, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı bulutlu, güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Denizli çevreleri ile Muğla ve Aydın’ın iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 33°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 32°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Exit mobile version