10 Eylül’de duyuruldu: Binlerce ehliyet sahibine işlem yapıldı, devam edilecek, eğer bunu yaparsanız siz de ceza yersiniz!

10 Eylül’de Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuruda bulundu. EGM tarafından yapılan açıklamada, 21 bin 397 araç/sürücüne işlem yapıldığı bildirildi. Hız ihlali nedeniyle işlemlerin yapıldığı açıklanırken, denetimlerin de devam edeceği ifade edildi.

Trafiğe çıkan vatandaşlar için EGM duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, 03-04-05 Eylül 2022 tarihlerinde ülke genelinde eş zamanlı hız denetimleri sonucunda 21 bin 397 araç/sürücüye ihlal nedeniyle işlem yapıldığı belirtildi. Bu kapsamda yapılan açıklamada, “Türk Polis Teşkilatı olarak sürücülere hem kendilerinin hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliklerini sağlamak için hız sınırları ile diğer trafik kurallarına uymaları hatırlatılır, denetimlerin devam edeceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.


Halkı rahatsız eden şahıslar ve dilencilere yönelik uygulama

EGM yaptığı açıklamalarda, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde (cami, hastane, terminal, gar, park, bahçe, vb.) kamu düzenini bozabilecek şahıslara yönelik ülke genelinde eş zamanlı olarak “Mal ve hizmet satmak suretiyle halkı rahatsız eden şahıslara ve dilencilere yönelik uygulama” yapıldığını ve denetimler sonucunda birçok kişiye işlem yapıldığını da bildirdi.

Exit mobile version