Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

10 Gün boyunca 10.00-22.00 saatleri arasında herkese açık olacak: İzmirlilere duyuru yapıldı!

İzmirlilere güzel haberi belediye verdi. Yapılan açıklamaya göre, 10 Gün boyunca 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlar İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından düzenlenecek İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı’na katılım sağlayabilecekler.

İzmir’de kitap fuarı duyurusu yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı 28 Ekim Cuma günü başlayacak. 28 Ekim-6 Kasım tarihlerinde açık olacak kitap fuarı için belediye İzmirlileri bilgilendirdi.

Bu kapsamda yapılan açıklamada şöyle denildi:


On gün boyunca on binlerce kitapseverin ziyaret etmesinin beklendiği fuar, 10.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı’nın onur konuğu, Sorbonne Üniversitesi’nde Türk edebiyatı dersleri veren yazar ve akademisyen Nedim Gürsel olacak. Nedim Gürsel, 29 Ekim’deki söyleşide ziyaretçilerle buluşacak. Aynı gün saat 14.00’te Ahmet Ümit ve Timur Soykan’ın da imza günü yapılacak. 30 Ekim 13.00’te Suat Çağlayan, 4 Kasım 17.00’de Buket Uzuner, 6 Kasım 14.00’te Ahmet Telli de imza gününde okurlarıyla buluşacak.

İmza yer, tarih ve saati açıklandı

Vatandaşlar, imza günleri ve imza saatleri ile ilgili bilgilere https://www.kitapizmir.com/imza-programi-imza-gunleri-tr internet adresi üzerinden ulaşabilecekler.