10 Şubat burç yorumları: Kova burcunda yeniay günü

10 Şubat 2024 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 10 Şubat burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 10 Şubat burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 10 Şubat günü neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek? İşte 10 Şubat 2024 burç yorumlarınız

Bugün Kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayın etkisi altında, Uranüs’ün sert etkisiyle 10 gün boyunca değişiklikler yaşanabilir. Bu dönemde, grup çalışmalarına katılma veya toplumsal projelere dahil olma isteği artabilir. Kendi bağımsızlığımızı vurgulama ve sıra dışı kararlar alma arzusu güçlenebilir. Aynı zamanda, teknolojik gelişmelere ilgi duyabilir ve yeni teknolojilere adapte olma şansı bulabiliriz. Yeni arkadaşlıklar kurma veya mevcut ilişkileri güçlendirme fırsatları da ortaya çıkabilir. Ancak, Uranüs’ün sert etkisiyle içimizdeki küçük isyankâr duygular da uyanabilir. Finansal konularda ani ve düşünmeden kararlar vermekten kaçınmalıyız. Aşırı inatçı ve her şeyi bildiğini düşünen bir tavır, ilişkilerimize olumsuz şekilde yansıyabilir. Ayrıca, beklenmedik sürpriz ve şoke edici durumlar da yaşanabilir. Bu dönemde, dengeli ve esnek bir tutum sergilemek önemlidir. İnatçılıktan kaçınıp, değişime ve yeni deneyimlere açık olmak bize daha olumlu sonuçlar getirebilir.

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç, hayata bir hayli pozitif ve yaratıcı bir güçle odaklanabilirsin! Merkür ile Jüpiter arasındaki karenin etkileriyle aniden büyük riskler almaya karar verebilirsin. Düşüncelerini ve fikirlerini detaylandırarak hatta, mümkünse olayları biraz daha basitleştirerek düşünebilirsin. Bu doğrultuda kararlarında sana yol gösterecek Kova yeni ayının destekleyici gücüne odaklanmalısın.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa, yüzeysel ve rastgele adımlar atmaktan kaçınmalısın. Merkür ile Jüpiter arasındaki açının sana bir işaret verdiğini anlayabilirsin. Düşüncelerini derinleştirerek ve kendine saklayarak hayatını düzenlemekle ilgili kaygıların artabilir. Kova yeniayında düzensizliğe karşı sabrının azaldığını fark edebilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler, olumsuz duyguları zihninden atmak için harika bir gün olabilir. Kin, nefret ve intikam düşüncelerinden arınmaya odaklanmalısın. Merkür ile Jüpiter arasındaki olumlu etkiler sayesinde zihninin arınması tahmin ettiğinden çok daha kolay olabilir. Bugün odaklanmayı başaracağın olumlu duygular, düşlerinin gerçekleşmesine yardım edebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç, hayatında güzelliklere odaklanabilirsin. Yaşam hakkında iyimser ve sevgi dolu olabilirsin. Gökyüzünün sana iyi bir haberi var: Kova yeni ayında sürprizlere hazırlıklı ol! İçindeki olumlu hisler ve mutluluk boşuna değil. Maddi manevi çok güzel günlerin başındasın. Duygusal hayatında bir o kadar güzel olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan, uzlaşmaya ihtiyacın var. Daha fazla ertelemeye vaktin yok. Bunun farkında olduğunu tahmin ediyorum. Fakat görmezden geldiğin sorunların artık vadesi doldu. Çözüme bulmalısın. Kova yeni ayında sorunlar karşısında gerginlik ve kavga yerine anlaşmaya odaklanmalısın. Bu aralar dedikodu yapmamaya çalış.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak, yeni iş bağlantıları kurabilirsin. Hafta sonu dahi durmayan zihninde neler var? İş planları, karlı anlaşmalar, finansal düzen, yatırımlar… Hepsi için harika bir gün! Plan yapmak ve strateji belirlemek için hazırsın. Beklediğin fırsatı yakalayabilirsin. İş değişikliği yapmaya, hobilerini işe dönüştürmeye karar verebilirsin.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi, ailevi konularla ilgilenebilirsin. Ailenin desteğine ve bir arada durmasına ihtiyaç duyabilirsin. Mutlu haberler alabilir, sevdiklerinle güzel haberler paylaşma heyecanı yaşayabilirsin. Yuva kurmak ya da çocuk sahibi olmak fikrine son derece açık olabilirsin. Partnerinle ortak heyecanları paylaştığını fark edebilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep, tadilat ve inşaat çalışmalarıyla ilgilenebilirsin. Yaşam alanında değişim, içsel yolculuğunun bir parçası gibi görünüyor. Hayatında beklediğin değişimler için yaşam alanında büyük yeniliklerle duygusal olarak hazırlanıyorsun. Ruhsal anlamda hazır olmak için kendine görünen bir düzen kuruyorsun.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay, baskı ve düzene karşı çıkabilirsin! Patron, baba veya yönetici gibi figürlerle aranda sorunlar yaşanabilir. Yönetime isyan etmek, iş hayatında kendi düzenine odaklanmak isteyebilirsin. Haksızlıklara ses çıkarmak ve adalet aramak gibi bir misyon edinebilirsin. Düşüncesiz tavırlara tahammülünü azaltan Merkür Jüpiter karesinde, harekete geçebilirsin!

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak, gecikmiş celp ve tebligatlarla karşılaşabilirsin. Yanlış adrese gitmiş ya da yanlış kişilere ulaşmış belgeler başına iş açabilir. Düzeni sağlamak ve sorunları çözmek için her zamanki soğukkanlılığına ihtiyacın var. Fakat bugün bu biraz zor olabilir. Zira fevri davranmana neden olacak Kova yeni ayının olumsuz etkileri üzerinde olabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova, aile hayatından uzaklaşmak isteyebilirsin. Kendi düzenini kurmak konusundaki fikirlerin belirginleşebilir. Bu konudaki kararların doğrultusunda hızlı hareket etmeye karar verebilirsin. Biraz yalnızlaşmaya ve kendine özgür bir alan açmaya ihtiyacın var. Yenilik ve kendin olma sürecinde ruhsal olarak sana en iyi gelecek şey kendine özel bir düzen kurmak!

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık, sosyal çevren tarafından sınanabilirsin! Bir süredir görüşmediğin akrabalar, kardeşler veya komşularla sorun yaşayabilirsin. Gizli düşmanların olabilir. Stres kaynağı olabilecek kişilerle görüşmek ve hatta anlaşmak zorunda kalabilirsin. Merkür ile Jüpiter arasındaki açılanma sizi köşeye sıkışmış gibi hissettirebilir! Ancak bunlardan kurtulmanın bir yolu var. Uzaklaşmak!

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version