10 bin TL ve üstü emekli maaşı alan tüm emekliler dikkat: 7.500 TL verilecek!

Emekli vatandaşların yakından takip ettiği nakit promosyon kampanyalarıyla ilgili bankalardan açıklamalar sürüyor. İş Bankası tarafından bir promosyon kampanyası açıklaması geldi. Banka, nakit promosyon kampanyasına yönelik detaylı açıklamada bulundu. Buna göre, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere aldığı maaş miktarına göre promosyon ödemesi yapılacak.

İş Bankası tarafından nakit promosyon kampanyası açıklaması geldi. Bankadan alınan bilgilere göre, emekli maaşını İş Bankası’nda taşıyanlar belirli avantajlardan yararlanabilecek. Nakit promosyon dışında ek olarak Maximum Kart’lardan aidat alınmayacak. İş Bankası promosyon ödemesi kapsamında emekliye 7.500 TL’ye kadar ödeme yapacak.

7.500 TL’YE KADAR NAKİT PROMOSYON VERİLİYOR

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Ayrıca SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ MİKTARI;

Exit mobile version