İzmir Haberleri

11 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Çalışmalarını hafta boyunca sürdüren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), bugün de İzmir’in pek çok ilinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. İZSU’nun bugün gerçekleştirdiği su çalışmalarının ortaya çıkardığı su kesintileri 5 ilçeyi birden etkisi altına alırken, kesintilerin en geç saat 17.00’da son bulacağı öğrenilmiş bulunuyor.

İZSU, 5 İLÇEDE SU KESİNTİSİ UYGULAMASINA GİDİYOR

Planlı olarak gerçekleştirilen bakım çalışmalarının yanı sıra plansız olarak gerçekleştirilen onarım çalışmalarıyla da ilgili İzmirlileri bilgilendiren İZSU, çalışmaların su kesintileri ortaya çıkarması halinde mutlaka çalışmalarından önce bir duyuru yayınlıyor. Duyuruları kendi web sitesi içerisinden yayınlayan İZSU, su kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri İzmirlilere bildiriyor. İZSU’nun bugün yayınladığı duyurulara göre, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü İzmir’de 5 ilçede suların kesilmesi bekleniyor.

SU KESİNTİLERİNDEN BU İLÇELER ETKİLENİYOR

Kesintilerin yaşanacağı ilçeleri ve mahalleri tek tek İzmirlilere bildiren İZSU, bugün yaşanacak olan su kesintilerinden Bornova ilçesi Barbaros, Gazi Osmanpaşa ve Kemalpaşa mahalleleri; Dikili ilçesi Uzunburun mahallesi; Kınık ilçesi Sucahlı mahallesi; Ödemiş ilçesi Kaymakçı mahallesi; Torbalı ilçesi Bahçelievler, İstiklal ve Yazıbaşı mahalleleri ve civarının etkileneceğini bildirmiş bulunuyor.

SU KESİNTİLERİ EN GEÇ 17.00’DA SONA ERİYOR

Su kesintilerine karşı İzmirlilerin önlem almasını talep eden İZSU, kesintilerin ne zaman başlayıp, ne zaman son bulacağını bildirerek, alınabilecek önlemlerin kapsamını genişletiyor. Buna göre Bornova ilçesi Barbaros, Gazi Osmanpaşa ve Kemalpaşa mahallelerindeki su kesintileri saat 14.35’te son bulurken, Dikili ilçesi Uzunburun mahallesindeki su kesintisi saat 13.30’da; Kınık ilçesi Sucahlı ile Ödemiş ilçesi Kaymakçı mahallerindeki su kesintisi saat 17.00’da; Torbalı ilçesi Bahçelievler, İstiklal ve Yazıbaşı mahallelerindeki su kesintileri ise, saat 14.15’te sona eriyor.