Astroloji

11 Şubat burç yorumları: Bugün sadece anın tadını çıkarın

11 Şubat 2024 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 11 Şubat burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 11 Şubat burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 11 Şubat günü neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek? İşte 11 Şubat 2024 burç yorumlarınız 

 Haftanın son gününe Kova yeniayının güzel etkileriyle başlıyoruz. Fikirsel anlamda kendimizi özgür hissedeceğimiz bir gün. Orijinal fikirler ve projeler zihnimizde uçuşabilir. Bugün asilik yapmaya eğilimli olabiliriz. Oldukça açık sözlü davranabiliriz fakat bunun boyutunu patavatsızlığa taşımamak gerekir. Yakın çevremize daha önce hiç karşılaşmadığımız yeni kişiler girebilir. Duygusal anlamda bizim aradığımız ama bulamadığımız insanlarla tanışabiliriz. Genel olarak olumlu bir gün olacak. Günün güzel enerjisi yaratıcılığı, romantizmi ve sezgiyi teşvik edecek. Küçük bir çanta hazırlayın çünkü ani yolculuklara çıkabiliriz. Her şeyin gönlümüzce olacağı bir gün olsun… 

Koç ve Yükselen Koç  

Bugün inzivaya çekilmek isteyebilirsin. Hayatın tadını çıkarmaya odaklan. Dinlenirken yaşam alanını yenileme planları yapabilirsin. Evinde değişiklik yapmak, eşyaların yerini değiştirmek ya da yenilemek isteyebilirsin. Dekorasyonda yapacağın değişiklikler ruhsal anlamda kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.  

Boğa ve Yükselen Boğa  

Özel hayatında iniş çıkışlar yaşayabileceğin bir gündesin. Duygusal gelgitlere ve kararsızlıklara hazırlıklı ol. Önemli kararlar almak için doğru bir gün olmayabilir. Ruhsal dengeyi sağlamaya odaklanmalısın. Enerjik ve pozitif hissetmeni sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalısın. Sorumluluk almaktan kaçındığın bir gün olabilir.  

İkizler ve Yükselen İkizler  

Bugün kendinle barışık ve enerjik hissetmeye odaklanmalısın. Hayatla güçlü bağlar kurmak konusunda destekleniyorsun. Hayatın tadını çıkarmak, kendi kıymetini bilmek ve özgürce yaşamak önünü açıyor. Uzun zamandır ihtiyacın olan enerjinin bu olduğunu fark ettiğinde değişime karar vereceksin!  

Yengeç ve Yükselen Yengeç  

Enerjik ve neşeli anlar seni bekliyor! Uzun zamandır aklında olan planları hayata geçirmek için harika bir gün. Alacağın kararlar gelecek haftanın planlarını da etkileyecek. Ruhen ve bedenen yenilenmek için zamanın var. İş hayatına hızlı bir giriş yapmak istersen, imzaları şimdiden atmalısın.  

Aslan ve Yükselen Aslan  

Haftanın bu son gününde sosyal hayata öncelik verebilirsin. Dostlarınla bir araya gelmek, ailen ve arkadaşlarınla zaman geçirmek isteyebilirsin. Güzel haberler duyacağın ve sevinç paylaşacağın bir gün seni bekliyor. Eski defterler kapanıyor, dertler son buluyor. Sağlık konusunda olumlu gelişmeler yaşayacaksın.  

Başak ve Yükselen Başak  

Haftanın son gününde beklediğin haberler peş peşe geliyor. Güzelliklerle dolu bir yoldan yürümeye hazır ol. Şubat ayı senin ayın olacak. Kariyer konusunda harika gelişmeler yaşayabilirsin. Hak ettiğini almanın zamanı geldi. Romantik konularda zor zamanlar geride kaldı. Aşkla dolabilir ve evlilik için ani bir karar verebilirsin. 

Terazi ve Yükselen Terazi  

Aşka hazır mısın? Partnerinle doyasıya aşka hazır ol! Duygularını tüm açıklığı ile net ve romantik bir şekilde ifade etmelisin. Aşkı itiraf etmek için doğru zaman. Günü küçük kaçamaklar yapmak için de değerlendirebilirsin. Tatil için romantik bir yer arayışına girebilirsin. Mutluluk çok yakın. 

Akrep ve Yükselen Akrep  

İş ağını genişletmeye odaklanabilirsin bugün. Bağlantı kurmak için etkinliklere katılabilirsin. Konuşmacı olarak yer alabilirsin. Planını yaptığın iş için imza atmanın zamanı geldi çattı! Heyecanını belli etmemek için uğraşmana gerek yok. Kova yeni ayının en kazançlı burçlarından biri sensin! Şifa ile dolmaya hazır ol. 

Yay ve Yükselen Yay  

Kendine bir hedef belirleyeceğin bir gündesin. Özel bir tatil planı yapabilir, eğitim programı düzenleyebilir veya evlilik kararı alabilirsin. Bir süre belirleyip hayal ettiğin şeyi gerçekleştirme için harekete geç. Kova yeniayı senin istediğin her konuda mutlak zaferlerini destekliyor. Mutluluk sana çok yakışacak. 

Oğlak ve Yükselen Oğlak  

Bugün fikirlerini açıkça belirtmekten kaçınma! Söyleyeceğin bir söz, önemli bir farkındalığın fitilini ateşleyebilir. Danışmanlık ya da öğüt verdiğin kimseler varsa harika bir günün anahtarı sensin! Kendi kendine yapacağın itiraflar bile ruhsal anlamda arınmanı sağlayacak. Yeni bir yol çizmek için beklenmedik kapılar açılacak. 

Kova ve Yükselen Kova  

Maddi konular gündeminde yer alabilir. Kazançlı çıkacağın bir gündesin. Sorunlar son bulabilir. Refah düzeyin artabilir. Yeni bir süreci başlatacak miktarda para ile planların için harekete geçebilirsin. Burcunda oluşan yeniay ile en çok kazanan burçlardan biri sensin. Yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsin. 

Balık ve Yükselen Balık 

Ruhsal açıdan güçlendiğini hissedebilirsin bugün. Şifalanma ve ruhsal iyileşme konularına odaklanabilirsin. Tek başına bir işe odaklanmak, kendine zaman ayırmak, ruhsal terapi ve meditasyonlarla içsel bir yolculuğa çıkmak isteyebilirsin. Kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Yeter ki geçmişi geçmişte bırak.