Ekonomi

110 Metrekare Daire 136 Bin TL’den satışa konuldu: Listede 262 ve 399 Bin TL’ye de ev var!

Milyonlarca vatandaş ev sahibi olabilmek için para biriktiriyor. Belli bir miktar para biriktiren vatandaşlar ise uygun fiyatlı ev ilanlarını araştırıyorlar. Vakıfbank icradan satılık evlerin listesini yayınladı. Listede, 110 Metrekare Daire 136 Bin TL’den satışa çıktı. 262 ve 399 Bin TL’ye de ev var.

Ev satın almak isteyenler fırsatları değerlendirmek istiyor. Bu nedenle uygun fiyatlı evler internet sayfaları üzerinden araştırılıyor. Vakıfbank konut satış ilanları yayınladı. 110 Metrekare Daire 136 Bin TL’den satışa konuldu. Listede 262 ve 399 Bin TL’ye de ev var.

 

Nasıl alınır?

Vakıfbank satış işlemlerine ilişkin olarak şu bilgilendirmelerde bulundu:

Nasıl Başvurulur?

Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir.

Nasıl Teklif Verilir?

Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz. Kullanıcı Adı Nedir? Kullanıcı adı, gerçek kişiler için TC kimlik numarası; tüzel kişiler için vergi numarasıdır.

E-İhale Nasıl Yapılacak?

Herhangi bir gayrimenkule teklif verildiği anda, Banka tarafından belirlenen ihale süresi işlemeye başlayacaktır. İhale süresi içinde, başka müşteriler de Banka’ya teminat yatırmak ve sisteme kaydolmak suretiyle ihaleye katılabilecektir. İhale, sistemde belirtilen süre sonunda tamamlanacak olup herhangi bir süre uzatımı olmayacaktır. Süre bitiminde en yüksek teklifi veren müşteri, ihaleyi kazanmış olacaktır. Muhammen Bedelin Altında Teklif Verilebilir mi? Muhammen bedelin altında teklif verilememektedir.