Ekonomi

12 ay vadeli taksitli nakit avans hizmeti için kartını kapan ATM’lere koşsun: Hesabınızda bakiye olmasa bile 5 bin TL’ye kadar harcama yapabileceksiniz!

Geçtiğimiz yılın eylül ayında yükseliş trendine giren dolar kuru, euro kuru ve altın piyasasını da kendi doğrultusunda yükselterek gündelik hayatta ekonomik bir krizin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Kurların ve altın piyasasının yükselişe geçmesi ile birlikte giderek zamlanan gündelik hayat hizmetleri, vatandaşların alım güçlerini düşürmüş ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçlarının artmasına yol açmıştır.

Vatandaşlar, bir süredir içerisinde bulundukları dar boğazdan kurtulabilmek için girdikleri nakit arayışlarını sürdürürlerken, müjdeli haber 3 özel bankadan geldi. Evrak, kefil, teminat vb. şartlara gerek duymayan Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası, ATM’lerden alınabilecek nakit hizmetlerini “taksitli nakit avans” başlığı ile müşterilerine sunduklarını bildirdiler.

Türkiye İş Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Ülkenin köklü bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde giderek zorlaşan ekonomik koşullar çerçevesinde nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar için taksitli nakit avans hizmetini geliştirdiğini duyurdu.

Bankanın resmi kanalları aracılığı ile ilan edilen kampanya haberine göre bankanın kredi kartı müşterisi olan her vatandaşa kredi kartının limitine bağlı olarak 300- 15.000 TL aralığında nakit desteğinde bulunulacağı bilgisi kaydedildi. İş Bankası, ilgili hizmeti için azami vade sayısını 12 ay aylık faiz oranını ise yüzde 1,80 olarak belirledi.

TEB Taksitli Nakit Avans Hizmeti

TEB de yeni dönemde nakit ihtiyacını kısa yoldan karşılamak isteyen kredi kartı müşterileri için taksitli nakit avans hizmeti geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile ilan edilen hizmete göre azami vade sayısı 12 ay, aylık faiz oranı yüzde 1,80, üst limit ise 10 bin TL olarak belirlendi.

Yapı Kredi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinin üst limiti, müşterinin sahip olduğu kredi kartı limitine göre belirlenmektedir. Alt limit ise 300 TL’dir. Söz konusu hizmetin aylık faiz oranı yüzde 1,80, azami vade sayısı ise 12 aydır.