İzmir Haberleri

12 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in su altyapısında gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları su sağlayıcı kamu kurumu olan İZSU tarafından takip ediliyor. Bu çalışmaların ortaya su kesintileri çıkarması halinde ise, kamuoyu İZSU tarafından bilgilendiriliyor.

12 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇE VE MAHALLELERDE YAŞANACAK?

Arızalardan kaynaklı olarak gerçekleştirilen su altyapısı onarım çalışmaları kapsamında 12 Eylül 2022 Pazartesi günü İzmir’de gerçekleşecek olan su kesintilerini açıklamış olan İZSU, bu açıklamayı resmi web sitesi aracılığıyla yaptı. İZSU’nun yaptığı açıklama doğrultusunda İzmir’de şu an devam eden su kesintilerinden Bergama ilçesi Barbaros, Ertuğrul, İslamsaray, Maltepe ve Turabey mahalleleri; Karşıyaka ilçesi Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahalleleri; Kınık ilçesi Osmaniye mahallesi; Konak ilçesi Güney, Yenişehir, Halkapınar, Hilal, Akdeniz ve Alsancak mahalleleri; Menderes ilçesi Oğlananası Atatürk ve Cumhuriyet mahalleleri; Menemen ilçesi Yanıkköy mahallesi; Seferihisar ilçesi Tepecik mahallesi; Urla ilçesi Zeytineli mahallesi ve civarının etkilendiği öğrenildi.

12 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden su kesintilerinin saat kaç itibariyle sona ereceğini de belirten İZSU, İzmirlilere konuyla ilgili önlem alması gerektiğini iletti. Bu bilgilendirmeye göre, Karşıyaka ilçesi Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahalleleri; Urla ilçesi Zeytineli mahallesi ile Menderes ilçesi Oğlananası Atatürk ve Cumhuriyet mahallelerinde devam eden su kesintilerinin saat 13.00’da sona ereceği öğrenilirken; Menemen ilçesi Yanıkköy mahallesi ile Bergama ilçesi Barbaros, Ertuğrul, İslamsaray, Maltepe ve Turabey mahallelerinde gerçekleşen su kesintilerinin saat 13.30’da biteceği öğrenildi. Öte yandan Konak ilçesi Güney, Yenişehir, Halkapınar, Hilal, Akdeniz ve Alsancak mahallelerindeki su kesintisi saat 13.50’ye kadar sürecekken; Seferihisar ilçesi Tepecik mahallesindeki su kesintisi saat 14.30’a, Kınık ilçesi Osmaniye mahallesindeki su kesintisi ise saat 15.30’a kadar devam edecek.