12 Eylül Pazartesi MasterChef Türkiye’de haftanın kaptanlık oyunu oynandı: Mavi takımın kaptanı kim oldu? Kırmızı takımın kaptanlığına kim seçildi?

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye, dün akşam haftanın kaptanlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yedeklerden gelip bu hafta ana kadroda ilk kez performans sergileyecek olan Atike’nin heyecanı gözlerinden okunuyorken yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet ile geçen bir kaptanlık oyunu oynandı. Kazandibi tatlısını en iyi şekilde hazırlayıp sunmak için birbirleri ile yarışan yarışmacılar, gecenin sonunda tüm haftayı beraber geçirecekleri yeni takımlarına dahil oldu.

HAFTANIN KAPTANLIK OYUNU OYNANDI!

Dün akşam yeni haftanın ilk bölümü ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, yine izleyicileri tarafından yoğun bir ilgi ile takip edildi. Kaptanlık oyununun oynandığı yeni bölümde yarışmacılar, mavi takımın kaptanlığını alarak hafta boyunca avantaj elde edebilmek adına tüm yeteneklerini sergiledi.

MAVİ TAKIMIN KAPTANI BELLİ OLDU!

Kendilerine verilen süre içerisinde en iyi kazandibi tatlısını hazırlayarak şeflerin beğenisini toplamak isteyen yarışmacılar, adeta ecel terleri döktü. Sürenin sonunda tek tek tatlıları tadan jüri üyeleri, en iyi tatlıyı yapan ismin Büşra olduğunu söyledi. Böylelikle Büşra, MasterChef Türkiye’nin yeni haftasının kazanan takım kaptanı olmayı başardı.

Kendisine verilen süre içerisinde karşı takımın kaptanlığına kimi seçmesi gerektiğini düşünen Büşra, kırmızı takımın bu hafta ki kaptanını Barış olarak belirledi.

TAKIMLAR OLUŞTU!

Büşra ve Barış’ın kaptanlığında tüm hafta boyunca birbirlerine karşı yarışacak olan takım yarışmacıları da tek tek seçilerek yeni haftaya “merhaba” dedi. Büşra ve Barış, takımlarını şu şekilde oluşturdu:

Exit mobile version