İzmir Haberleri

13 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik şebekesi iyileştirme çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri uygulamalarına gitmeye devam eden Gediz Elektrik, bugün de çalışmalardan kaynaklı olarak elektrik kesintileri gerçekleştiriyor. Gediz Elektrik’in bugünkü çalışmaları, İzmir’in 15 ilçesini birden etkiliyor.

İZMİR’DE ELEKTRİK ÇALIŞMALARI CUMARTESİ DE DEVAM EDİYOR

Yapılan çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen elektrik kesintileri uygulamasına hafta sonları da devam eden Gediz Elektrik, pazar günleri çalışmalarına ara verse de cumartesi günleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu nedenle İzmir’de cumartesi günleri de tıpkı hafta içinde olduğu gibi Gediz Elektrik tarafından elektrik kesintileri uygulamaları gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

ÇALIŞMALAR BUGÜN 15 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ ORTAYA ÇIKARIYOR

Elektrik kesintilerine ilişkin düzenli olarak İzmirlileri bilgilendiren Gediz Elektrik, çalışmalarından önce kendi web sitesi içerisinden kesintilerin etkili olacağı bölgeleri gösteren bir duyuru yayınlıyor. Aynı duyuruyu 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü için de gerçekleştirmiş olan Gediz Elektrik, İzmir’de bugün 15 ilçede elektriklerin kesileceğini duyurmuş bulunuyor. Bu kesintilerden etkilenecek olan ilçeler ise; Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Kınık, Kiraz, Narlıdere, Ödemiş ve Seferihisar ilçeleri oluyor.

ÇALIŞMALARIN NE ZAMAN SON BULACAĞI GEDİZ ELEKTRİK TARAFINDAN AÇIKLANIYOR

Elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgeler gibi elektrik kesintilerinin etki süresine ilişkin de bir bilgilendirme gerçekleştiren Gediz Elektrik, elektriklerin ne zaman geri geleceği bilgisini İzmirliler ile muhakkak paylaşıyor. Planlı olarak gerçekleştirilen elektrik şebekesi çalışmalarını genellikle kendi mesai saatleri içerisinde gerçekleştiren Gediz Elektrik, kesintileri de bu saatler içerisinde uyguluyor. Dolayısıyla Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Kınık, Kiraz, Narlıdere, Ödemiş ve Seferihisar ilçelerinde bugün gerçekleşecek olan elektrik kesintileri en geç saat 17.00 itibariyle son buluyor.