İzmir Haberleri

13 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Gerçekleştirilen elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarının devam ettiği İzmir’de bu çalışmaların ortaya çıkardığı elektrik kesintileri de etkisini sürdürüyor. Bu etki ile 13 Eylül 2022 Salı günü de karşılaşan İzmirliler, elektrik kesintilerinin nerelerde gerçekleşeceğini merak ediyor. Öte yandan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin bugün için etkili olacağı yerleri açıklamış bulunuyor.

13 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’de elektrikleri sağlayan özel enerji şirketi olan GDZ Elektrik, aynı zamanda sağladığı elektriğin devamlılığı için şehrin elektrik altyapısında gerçekleştirilen bakım ve iyileştirme çalışmalarını da üstleniyor. Bu çalışmalar kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintileri ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi de üstlenen GDZ Elektrik, bu bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen bu bilgilendirme doğrultusunda, 13 Eylül 2022 Salı günü İzmir’in 11 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. İzmir’de yaşanacak olan elektrik kesintilerinin etkileneceği ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Bayındır, Bergama, Bornova, Güzelbahçe, Karşıyaka, Kiraz, Menderes, Menemen, Tire, Torbalı ve Urla ilçeleri olarak bildirilmiş bulunuyor.

13 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’in zaman zaman otuz ilçesinde birden gerçekleştirilen bu planlı elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkardığı elektrik kesintilerine karşı İzmirlilerden önlem almasını talep eden GDZ Elektrik, konutla ilgili tüm detayları resmi web sitesinden yayınladığı duyurular arasına ekleyerek, İzmirlilerin konuya ilişkin önlem alabilmesini kolaylaştırıyor. Bu bağlamda elektrik kesintilerinin etki süresini de kamuoyu ile paylaşan GDZ Elektrik, 13 Eylül 2022 Salı günü İzmir ilinin Bayındır, Bergama, Bornova, Güzelbahçe, Karşıyaka, Kiraz, Menderes, Menemen, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin saat 09.00 ile 18.00 aralığında gerçekleşeceğini bildirmiş bulunuyor.