İzmir Haberleri

13 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir ilinin su sağlayıcılığını üstlenen ve çalışmalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak gerçekleştiren İZSU, gerçekleştirdiği su çalışmaları kapsamında ortaya çıkabilecek olan su kesintilerini önceden kamuoyu ile paylaşıyor. Bu kesintiler ile ilgili İZSU’dan bugün için de bir duyuru gerçekleştirilmiş bulunuyor.

13 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

Gün içerisinde İzmir’de gerçekleştirilen su ve elektrik altyapısı çalışmalarından kaynaklı olarak ortaya çıkan su kesintileri ile ilgili İzmirlileri resmi web sitesi aracılığıyla bilgilendiren İZSU, bu bilgilendirmeler esnasında su kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri ve kesintilerin nedenlerini İzmirliler ile paylaşıyor. Buna göre, 13 Eylül 2022 Salı günü İzmir ilinin Bergama ilçesi Barbaros, Ertuğrul, İslamsaray, Maltepe ve Turabey mahalleleri; Kınık ilçesi Fatih mahallesi; Ödemiş ilçesi Süleyman Demirel mahallesi ve Seferihisar ilçesi Sığacık mahallesinde gerçekleşen su kesintileri ana boru arızasından kaynaklanırken, Güzelbahçe ilçesi Çelebi mahallesindeki su kesintisi yangın musluğu değişiminden kaynaklı olarak; Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu, Selvili, Yunus Emre ve Sarıyer mahallelerindeki su kesintisi ise, branşman arızasından kaynaklı olarak gerçekleştiriliyor.

13 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA SONA ERECEK?

İzmir’i gün boyunca etkileyecek su kesintileri ile ilgili her zaman detaylı bir bilgi veren İZSU, bu bilgilendirme doğrultusunda su kesintilerinin süresine ilişkin de bilgilendirme gerçekleştiriyor. Buna göre, 13 Eylül 2022 Salı günü İzmir ilinin Bergama ilçesi Barbaros, Ertuğrul, İslamsaray, Maltepe ve Turabey mahallelerinde yaşanacak olan su kesintisi saat 13.30’a kadar devam edecekken, Kınık ilçesindeki su kesintisi saat 10.10’da; Karabağlar ilçesindeki su kesintisi saat 10.35’te; Ödemiş ilçesindeki su kesintisi saat 11.00’da; Güzelbahçe ve Seferihisar ilçesindeki su kesintileri ise, saat 11.30’da sona eriyor.