13 milyon emekliye ek ödeme müjdesi sonunda verildi: 2 bin 750 TL maaş hesaplarınıza yatırılacak!

Emekli müşteri sayılarını arttırmak isteyen Akbank, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası, güncel promosyon kampanyaları geliştirdiklerini duyurdu. 3 özel banka kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları promosyon kampanyaları doğrultusunda, yeni müşterilerine maaş harici, karşılıksız nakit ödeme yapılacağını bildirdi.

Akbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişmiş bankalarından biri olan Akbank, yeni dönemde emekli maaşı hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşıyan yeni müşterilerine şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını duyurdu:

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye İş Bankası emekli maaşı hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşıyan yeni müşterilerine şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını duyurdu:

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası da yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalardan biri oldu. Bu kapsamda yeni bir promosyon kampanyası geliştirmiş olan banka, ilgili hizmetinden yararlanan vatandaşlara ödeyeceği tutarları şu şekilde belirledi:

TEB, yakınını banka bünyesine dahil eden yeni müşterilerine yukarıda ki tutarlara ek olarak 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL daha ödeme yapılacağını bildirdi.

Exit mobile version