14 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Bir süredir elektrik enerjisini sağladığı İzmir’de elektrik altyapısı çalışmaları gerçekleştiren GDZ Elektrik, bu çalışmaları planlı bir şekilde bölge bölge gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen bu çalışmalar esnasında iş ve işçi güvenliği nedeniyle elektrik kesintilerine giden GDZ Elektrik, bugün de elektrik kesintilerine gitmeyi planladığı ilçelerin bir listesini kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

14 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK

İzmir’de gerçekleştirilen elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin İzmir halkını çalışmalarından önce uyaran GDZ Elektrik, bu uyarılar için resmi web sitesini kullanıyor. Aynı zamanda kamuoyunu attığı kısa mesajlar ile de bilgilendiren GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinden bölge halkının etkilenmemesi adına önlem almasını talep ediyor. GDZ Elektrik tarafından gerçekleştirilen duyurulara göre, 14 Eylül 2022 Çarşamba günü İzmir ilinin 22 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. İzmir ilinde bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinden etkilenecek ilçeler ise, GDZ Elektrik tarafından; Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Konak, Menderes, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Tire ve Urla ilçeleri olarak bildirilmiş bulunuyor.

14 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Devam eden elektrik altyapısı çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintileri ile ilgili detaylıca bilgi veren GDZ Elektrik, gerçekleştirdiği elektrik kesintileri duyuruları içerisinde elektrik kesintilerinin süresini de İzmirliler ile paylaşıyor. Buna göre, 14 Eylül 2022 Çarşamba günü İzmir ilinin Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Konak, Menderes, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Tire ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlaması; en geç ise, saat 18.00’da sona ermesi bekleniyor.

Exit mobile version