14 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’de hemen hemen her gün gerçekleştirilen su altyapısı bakım ve onarım çalışmaları bu hafta da sürüyor. Bu çalışmalarda ortaya çıkan su kesintilerinin hangi ilçeleri etkileyeceği ise, İZSU tarafından kamuoyuna açıklanmış bulunuyor.

14 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERDE YAŞANACAK?

İzmir’de gerçekleştirilen su kesintilerine ilişkin düzenli olarak kesintilerden önce İzmirlileri bilgilendiren İZSU, bu bilgilendirmeyi tüm kamuoyunun şeffaf bir şekilde görebilmesi adına resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiriyor. Buna göre, 14 Eylül 2022 Çarşamba günü İzmir’de şu an için devam eden dört su kesintisi bulunuyor. Su kesintilerinde etkilenecek olan bölgeler ise Karabağlar ilçesi Ali Fuat Cebesoy, Esenlik, Tahsin Yazıcı ve Refet Bele mahalleleri; Konak ilçesi Ferahlı, İsmet Paşa, Mehtap, Küçükada, Lale, Umurbey, Vezirağa ve Yenidoğan mahalleleri; Narlıdere ilçesi Narlı, Çatalkaya mahallesi; Selçuk ilçesi Cumhuriyet mahallesi ve civarı olarak bildirmiş bulunuyor. Öte yandan Karabağlar, Konak ve Selçuk ilçelerinde yaşanan su kesintileri ana boru arızasından kaynaklanırken; Narlıdere ilçesindeki su kesintisi ise, bağlantı çalışması nedeniyle gerçekleştiriliyor.

14 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA SONA ERECEK?

Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin düzenli olarak İzmirlileri bilgilendirdiği gibi detaylı olarak da İzmirlileri bilgilendiren İZSU, su kesintilerinin sona ereceği süreyi muhakkak duyuruları içerisine ekliyor. Buna göre, Selçuk ilçesi Cumhuriyet mahallesindeki su kesintisi saat 11.25 itibariyle sona ererken, Karabağlar ilçesi Ali Fuat Cebesoy, Esenlik, Tahsin Yazıcı ve Refet Bele mahallelerindeki su kesintisi saat 11.45; Narlıdere ilçesi Narlı, Çatalkaya mahallesindeki su kesintisi saat 12.15; Konak ilçesi Ferahlı, İsmet Paşa, Mehtap, Küçükada, Lale, Umurbey, Vezirağa ve Yenidoğan mahallelerindeki su kesintisi ise saat 12.20 itibariyle sona eriyor.

Exit mobile version