Editörün SeçtikleriEkonomi

14 Nisan’a kadar mutlaka başvurun! Tamamen geri ödemesiz 800 TL hediye edilecek

VakıfBank, Worldcard sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. İşte, gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde geçerli olan bu kampanya ile ilgili detayları paylaşıyoruz.  5 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında, VakıfBank Worldcard’ınız ile gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinizden sonra her 750 TL ve üzeri alışverişinizde 50 TL değerinde Worldpuan kazanma şansı yakalayacaksınız. Toplamda 800 TL Worldpuan hediye edilecektir.

World POS’larından Alışverişlerinizi Yapın

Kampanyadan faydalanmak için alışverişlerinizi World POS’larından gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bu sayede kazandığınız Worldpuanlar hesabınıza yüklenecektir. Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve ek kart ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir. Ancak, bir müşteri en fazla 800 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan tek seferdeki 750 TL ve üzeri alışverişlerden sadece biri kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya katılmak için cep telefonu numaranızdan “GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden “Cepte Kazan” bölümünden katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya Dahil Olanlar

Katılım için gönderilen SMS’ler tüm operatörlerin tarifelerine göre 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanya kapsamında fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler geçerlidir. Ancak, BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Worldpuan’larınız 19 Nisan 2024 tarihine kadar hesabınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanıma açılacaktır. Son kullanım tarihi ise 19 Mayıs 2024’tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 20 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya katılım bedeli Express Card sahipleri için 4.99 TL’dir.

VakıfBank, kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.