14 Şubat Sevgililer Günü için Türkiye’ye flaş duyuru: Dışarıda plan yapıyorsanız bir daha düşünün!

Bu sene 14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Sevgililer Günü için dışarıda plan yapanları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya göre, Türkiye’ye Sibirya’dan bir soğuk canavarı gelebilir. 14 Şubat sevgililer gününü içine alacak şekilde.

Hava uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye’de hava durumuna ilişkin paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Uzman isim Şubat ayı için flaş açıklamalarda bulundu. Buna göre, 14 Şubat tarihinde havalar soğuk olabilir.

Ökten söz konusu paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

Şubat ayında İstanbul dahil Ülkemize ardı ardına kar yağışları gelecek. Sonrasında haftalarca bahsettiğim stratosferik darbe yere yansıyacak. Büyük bir canavar doğudan yola çıkacak. O canavar gündemi çok meşgul edebilir. Bize gelirse ortalık karışır…
Avrupa modeli, Kanada modeli ve Amerika modeli aynı fikirde. Türkiye’ye Sibirya’dan bir soğuk canavarı gelebilir. 14 Şubat sevgililer gününü içine alacak şekilde. Okulların durumu tekrar gözden geçirilebilir…

İzmir’de hava durumu


Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İzmir’de 5 günlük hava durumu verilerini yayınladı. Buna göre, 6 Şubat tarihine kadar en düşük hava sıcaklığı 1 derece olacak. En yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olarak kaydedildi.

Exit mobile version