14 Şubat Yaklaştı! Çiftlere Sevgililer Günü İçin Uygun Fiyatlı Hediye Önerileri!

14 Şubat sevgililer günü geliyor. Bütçesine göre hediye almak isteyen çiftler, hediye önerilerini araştırmaya devam ediyor. 14 Şubat Pazartesi gün için özel bir plan yapacak olan ya da önceden kutlayacak olan çiftler hediye olarak neler alabilir? İşte milyonlarca çiftin eşlerinin yüzünü güldürmek için araştırmaya başladığı uygun fiyatlı ve kaliteli hediye önerileri…

Bu Hediyeler Yüzleri Güldürecek!

İlk olarak Roma Katolik Kilisesi’nde, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya 14 Şubat Sevgililer günü geliyor. Ancak sadece sevgililer günü olduğu için değil. Eşinin yüzünü güldürmek amacıyla içinden geldiği için hediye almak isteyenler için de uygun fiyatlı hediye önerilerini incelemek mümkün. O güne bekar olarak girecek olanlar ise arkadaşlarıyla bekarlar günü olarak ilan etmeye başladı. Bekarlar günü olarak ilan eden arkadaşlar da birbirlerine hediye bakmaya devam ediyor. Hem çiftlere hem de bekar arkadaşlara özel hediyeler:

1. Kış Ayları İçin Öneriler

Bilindiği üzere 14 Şubat soğuk kış aylarına denk geliyor. Çiftler kış aylarında eşleri üşümesin diye hediye önerilerini araştırmaya başladı. Eşine ya da bekarlar günü ilan eden arkadaşına hediye almak isteyenler için kazak, atkı- bere- eldiven takımı öneriler arasında bulunuyor.

2. Kişiye Özel Hediyeler

Hediye almak isteyenler, özel bir hediye olması için öneriler araştırmaya devam ediyor. Bunun için siteler 14 Şubat’a özel indirimler yapmaya başladı. Yüz baskılı karikatür, kişiye özel kupa, baskılı ve led ışıklı çerçeveler, yine kişiye özel baskılı bir çok ürün 100 TL’nin altında vatandaşa sunuldu. Öte yandan çalışan çiftler için hediye kutuları hazırlayan siteler içinde kişiye özel baskılı defter, kalem, kupa bardak gibi ürünlerle alıcının beğenisine sundu.

3. El Emeği Hediyeler

Kendi elleriyle hediye hazırlamak isteyen çiftler için öneriler arasında özel hediye kuruları bulunuyor. Özel hediye kuruları içine fotoğraflarınızı bastırabilir ve anlamlı notlarla süsleyebilirsiniz. Ya da fotoğraflı notlarınızı bir defter haline dönüştürebilirsiniz. Üzerine yazılar yazabileceğiniz kurabiyeler hazırlamak da el emeği hediyeler arasında. Ancak yine de takı aksesuarı almak isteyenler için birçok marka 14 Şubat Sevgililer Günü için indirimli fiyatlarını duyurdu.

Exit mobile version