15 Ağustos 2022 akaryakıt ve LPG fiyatlarında son durum! İzmir, Denizli, Aydın, Muğla, Çanakkale güncel akaryakıt ve LPG fiyatları

Geçtiğimiz hafta iki gün ara ile indirim duyurusu yapılan sonrasında da tekrar zamlanan motorin, yine yüksek seviyelere ulaştı. Motorinden sonra benzinin de zam alması, güncel fiyatların sıklık ile sorgulanmasına sebep oldu. İzmir, Denizli, Aydın, Muğla ve Çanakkale illeri için 15 Ağustos Pazartesi günü geçerli olan güncel pompa fiyatları kamuoyu ile paylaşıldı.

15 AĞUSTOS PAZARTESİ İZMİR AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYATLARI

15 Ağustos Pazartesi günü İzmir ilinde satışa sunulan akaryakıt ve LPG ürünlerinin güncel fiyatları şu şekilde belirlendi:

15 AĞUSTOS PAZARTESİ DENİZLİ AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYATLARI

15 Ağustos Pazartesi günü Denizli ilinde satışa sunulan akaryakıt ve LPG ürünlerinin güncel fiyatları şu şekilde belirlendi:

15 AĞUSTOS PAZARTESİ AYDIN AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYATLARI

15 Ağustos Pazartesi günü Aydın ilinde satışa sunulan akaryakıt ve LPG ürünlerinin güncel fiyatları şu şekilde belirlendi:

15 AĞUSTOS PAZARTESİ MUĞLA AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYATLARI

15 Ağustos Pazartesi günü Muğla ilinde satışa sunulan akaryakıt ve LPG ürünlerinin güncel fiyatları şu şekilde belirlendi:

15 AĞUSTOS PAZARTESİ ÇANAKKALE AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYATLARI

15 Ağustos Pazartesi günü Çanakkale ilinde satışa sunulan akaryakıt ve LPG ürünlerinin güncel fiyatları şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version