15 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir ilinin su dağıtımından sorumlu kurumu olarak hizmet veren İZSU, 15 Ağustos Pazartesi gününe yeni bir duyuru ile başladı. Bazı bölgelerde çeşitli sebeplerden ötürü çalışmaların yürütüleceğini ifade eden İZSU, ilgili çalışmaların su kesintilerine sebep olacağını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İZSU’DAN İZMİR SU KESİNTİSİ DUYURUSU 15 AĞUSTOS 2022

İzmir ilinin su dağıtımından sorumlu kurumu olan İZSU, yeni haftanın ilk gününe yeni bir duyuru ile başladı. Kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan yeni duyuruya göre İzmir ilinin bazı ilçelerinde ana boru hattı arızası, şebeke yenileme çalışmaları, branşman arızası gibi başlıklar altında çeşitli müdahalelerin yapılacağı ve bu neden ile de günün belirli bir bölümünde su hizmetinin kesileceği bilgisi kaydedildi.

İZMİR’İN HANGİ İLÇELERİNDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK?

İZSU tarafından yapılan su kesintisi duyurusundan sonra bölge halkı hangi ilçelerde su kesintisinin yaşanacağını araştırmaya başladı. Su dağıtımından sorumlu kurum İZSU, 15 Ağustos Pazartesi günü su kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri şu şekilde sıraladı:

İZMİR SU KESİNTİLERİNDEN ETKİLENEN BÖLGELER 15 AĞUSTOS 2022

İzmir ilinin su dağıtımından sorumlu kurumu olan İZSU, 15 Ağustos 2022 tarihinde yaşanacak olan su kesintilerinden etkilenecek olan bölgeleri tek tek açıkladı. Buna göre kurum, su kesintisi yaşanacak olan ilçelerde bu durumdan etkilenecek olan bölgeleri şu şekilde sıraladı:

Exit mobile version