İzmir Haberleri

15 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’de elektrik enerjisinin dağıtımını üstlenen şirket olan GDZ Elektrik, sağladığı elektrik enerjisinin sağlıklı bir şekilde İzmirlilere ulaşabilmesi adına bir süredir şehrin elektrik altyapısında bakım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği bu çalışmalar esnasında iş ve işçi güvenliği gerekçesiyle kısa süreli elektrik kesintileri ortaya çıkaran GDZ Elektrik, elektrik kesintileri uygulamasını hayata geçirmeden önce İzmirlileri bilgilendiriyor.

15 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Planlı olarak gerçekleştirilen İzmir’deki elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarının elektrik kesintileri de planlı olarak ortaya çıkıyor. Planlı olarak ortaya çıkan elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirme gerçekleştirmeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik, bu bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna aktarıyor. Aynı zamanda bölgede yaşayan halka da çalışmalarından en az iki gün öncesinde kısa mesaj ile bilgi veren GDZ Elektrik, bölge halkından elektrik kesintilerine karşı önlem almasını talep ediyor. GDZ Elektrik’in duyuru kanallarına göreyse, 15 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir’in 9 ilçesinde elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarından kaynaklı olarak planlı elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Ankara’da yaşanacak olan bu elektrik kesintilerinden ise; Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Kiraz, Menderes, Menemen ve Torbalı ilçelerinin etkilenmesi bekleniyor.

15 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeler içerisinde kesintilere dair tüm detayları kamuoyuna aktarmayı ihmal etmeyen GDZ Elektrik, bu kapsamda elektrik kesintilerinin ne zaman başlayıp, ne zaman sona ereceğini de İzmirliler ile paylaşıyor. Buna göre, 15 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir ilinin Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Kiraz, Menderes, Menemen ve Torbalı ilçelerinde ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlayıp; en geç saat 18.00’da sona ermesi bekleniyor.