İzmir Haberleri

15 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir ilinin su sağlayıcılığını üstlenen İZSU, aynı zamanda şehirde birtakım su altyapısı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar esnasında iş ve işçi sağlığı nedeniyle kısa süreli de olsa su kesintilerine giden İZSU, bu kesintilerinden İzmirlileri muhakkak haberdar ediyor.

15 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERİ ETKİLEYECEK?

Gerek bakım gerekse onarım çalışmaları kapsamında ortaya çıkan su kesintilerini gün içerisinde kamuoyu ile paylaşan İZSU, su kesintilerine ilişkin bilgilendirmeleri resmi web sitesinden bildiriyor. Bu bilgilendirmeler kapsamında su kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri kamuoyuna ileten İZSU, aynı zamanda su kesintilerinin etki göstereceği mahalleleri de İzmirliler ile paylaşıyor. Buna göre, 15 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir ilinde yaşanacak olan su kesintilerinden Aliağa ilçesi Çaltılıdere mahallesi; Buca ilçesi Kuruçeşme mahallesi; Foça ilçesi Atatürk mahallesi; Menemen ilçesi Belen mahallesi; Ödemiş ilçesi Kerpiçlik, Bozdağ ve Seyrekli mahalleleri; Seferihisar ilçesi Camikebir ve Çolak İbrahim Bey mahalleleri ile civarlarının etkilenmesi bekleniyor.

15 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de gün içerisinde ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgi sağlayan İZSU, bu bilgilendirmeler içerisinde su kesintilerinin sona ereceği sürelere de yer vererek, bölge halkından konuya ilişkin önlem almasını talep ediyor. Buna göre, İzmir’de 15 Eylül 2022 Perşembe günü yaşanacak olan su kesintilerinden etkilenecek olan Foça ilçesi Atatürk mahallesindeki su kesintisinin saat 10.40’ta sona ermesi beklenirken, Seferihisar ilçesi Camikebir ve Çolak İbrahim Bey mahallelerindeki su kesintisinin saat 10.45’te; Aliağa ilçesi Çaltılıdere mahallesi ile Buca ilçesi Kuruçeşme mahallesindeki su kesintisinin saat 11.00’da; Menemen ilçesi Belen mahallesindeki su kesintisinin saat 12.00’da; Ödemiş ilçesi Kerpiçlik, Bozdağ ve Seyrekli mahallelerindeki su kesintilerinin ise saat 18.00’da sona ermesi bekleniyor.