15 Şubat Salı Survivor All Star’da neler oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Adaya kim veda etti?

Ekranların en çok takip edilen yarışmalarından olan Survivor, bu sene de reytingleri altüst etmeyi başarıyor. Sezonun ilk yayın tarihi olan 15 Ocak’tan beri izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaşan yarışma, bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

Survivor’a daha önce katılan yarışmacılardan oluşturulmuş olan All Star kadrosunda hem eski şampiyonlar hem de Survivor yarışmasına iz bırakmış olan diğer yarışmacılar yer alıyor. Bu sene herkesin çok hazırlıklı geldiği yarışmada, takımlar arasında kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

Dün akşam ekranlara gelen bölümde yarışmacılar, ödül yemeğine kavuşarak açlıklarını gidermek için var güçleri ile yarıştılar. Gecenin sonunda hangi takımın kazandığı merak edilirken, sürgün adasında olan isimler ve dün akşam adadan birinin gidip gitmediği en çok sorgulanan konular arasında yer aldı.

Ödül Oyununa Birsen Damga Vurdu!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, yarışmacılar uzun atlama parkurunda yarıştılar. Yarışmada 5 milli atletin olması, parkurun heyecanlı bir mücadeleye şahitlik edeceğinin sinyallerini verdi.

Milli atletlerden biri olan Birsen, uzun atlama parkurunda tüm meslek becerilerini sergiledi. Hem parkur koşusu hem de uzuna atlaması ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Birsen, gecenin en iyi skoruna sahip olan kadın yarışmacısı olmayı başardı.

Yemek Ödülünü Kazandılar!

Hem kadınlar hem de erkekler arasında düzenlenen uzun atlama yarışmasının ilk etabı, iki takım kadınları arasında gerçekleşti. İlk etabın galibi ezici bir üstünlük ile Ünlüler takımı oldu.

Yarışmanın ikinci etabı, erkek yarışmacıların arasında düzenlendi. Gönüllüler takımında bulunan Anıl gecenin en iyi erkek performansına sahip olsa da Anıl’ın çabası, takımını kurtarmaya yetmedi. İkinci etabın kazananı da Ünlüler takımı oldu.

2-0’lık bir skorla uzun atlama yarışmasını kazanan Ünlüler takımı, gecenin sonunda iki adet sandviç yeme hakkını kazandı. Yarışmacılar, uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar karınları tok olarak yarışmadan ayrıldılar.

Eleme Bugün!

Aşkım, Ezgi, Evrim ve Atakan Işıktutan’ın eleme potasında olduğu yarışmada, bu akşam adaya kimin veda edeceği belli olacak.

Exit mobile version