15 Yaş üzeri Ankaralı vatandaşlar için başladı: 8 hafta sürecek!

Açıklama yapıldı. 15 Yaş üzeri vatandaşlar faydalanabiliyor. Konu ile ilgili açıklamada, 8 hafta boyunca sürecek atölye ile ilgili detaylar açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) “Öykü Yazma Atölyesi” ile ilgili açıklamada bulundu. Buna göre, 15 yaş üzeri 25 sanatsever için atölye başladı. Yapılan açıklamada atölyelerin 8 hafta süreceği bildirildi. Uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz olarak düzenlenen atölye çalışmalarına katılan adaylara katılım belgesi de verilecek.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Şube Müdürlüğü Proje Sorumlusu Ayşenur Telli açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:


“Sanat atölyelerimizi başlatmış bulunmaktayız. 15 yaş üzeri vatandaşlarımız bu atölyeden faydalanabiliyorlar. Öncelikle öykü, fotoğraf sanatı, kurmacanın yapısı gibi atölyelerimiz 8 hafta sürecek. Fotoğraf sanatı atölyemiz 5 hafta, kısa film atölyesi 3 hafta, yazma atölyesi 10 hafta, kurmacanın yapısı 6 hafta sonunda tamamlanmış olacak. Bunun sonucunda da katılımcı olan herkese katılım belgesi verilecek”

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi’nde Öykü Yazarı ve Eğitmen Emine Uslu tarafından verilen ve 25 kişinin katıldığı derslerde; öyküde süre, karakter, zaman, mekân, öyküde boyutlar ve öykü dili gibi konular anlatılıyor.

Exit mobile version