Magazin

15 Yaşlık Fark Aşka Engel Olamıyor: Seda Sayan Yeni Eşi İçin Servetini Ortaya Döktü!

Ülkemizin sevilen seslerinden biri olan ve dobralığı ile kendinden söz ettirmeyi daima başaran şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda “Sabahın Sultanı Seda Sayan” isimli programda beraber çalıştığı Çağlar Ökten ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun bir süre haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan ikili, sonunda ilişkilerini kabul etmiş ve evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı.

Milyonların gözü önünde, canlı yayın programında aşklarını yaşamaya devam eden Seda Sayan ve Çağrı Ökten, ilişkilerinin duyulmasından sonra hızlı bir şekilde evlilik kararı aldı. Daha önce yurtdışında evlenecekleri konuşulan ikili, vize işlemlerinde yaşanan aksaklıklardan ötürü nikah tarihini öne çekti ve kameralardan uzakta, yalnızca yakın dostlarının katıldığı bir nikah töreni düzenledi. İkilinin nikahına ne Seda Sayan’ın ailesinden ne de Çağrı Ökten’in ailesinden katılım olmaması, oldukça dikkat çekti. Özellikle her fırsatta annesinin yanında yer alan Oğulcan Engin’in nikah törenine katılmaması, “Oğulcan ilişkiye onay vermiyor” iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu.

Kameraların önünde, ortaya atılan tüm iddialara rağmen aşklarını dolu dizgin yaşayan ünlü çiftten, yeni bir haber geldi. Seda Sayan’ın eşi Çağrı Ökten için kesenin ağzını açmış olduğu iddia edildi.

15 Yaşlık Fark!

Seda Sayan 59, Çağlar Ökten ise 34 yaşında. İkilinin arasında ki yaş farkının ilişkilerine zarar vereceği konuşuluyorken, ünlü isimlerin bir anda nikah masasına oturması, herkesi şaşkına çevirdi. Kimileri bu ilişkinin tamamen reklamdan ibaret olduğunu savunurken, kimileri de “Seda çok aşık” yorumlarında bulundu.

Hamile Mi?

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Seda Sayan ile Çağrı Ökten’in hızlı bir şekilde nikah masasına oturmuş olması, Seda Sayan’ın hamile olduğu iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu. İkili konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı.

Milyonluk Jest!

Seda Sayan Sarıyer civarlarında bulunan lüks villasını 4 milyon TL’ye satışa çıkarmıştı. Ancak evlendikten sonra bu kararından vazgeçen Seda Sayan’ın, eşi için evi tekrar dekore ettireceği ve oraya taşınacağı iddia edildi.