16 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’de özel elektrik dağıtım şirketi olarak hizmet veren GDZ Elektrik, elektriklerini sağladığı kentin altyapı çalışmalarından da sorumlu tutulması nedeniyle şehirde bir süredir planlı olarak gerçekleştirdiği bakım ve iyileştirme çalışmalarını yürütüyor. Yürüttüğü bu elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında planlı olarak hareket eden GDZ Elektrik, çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi adına planlı olarak elektrik kesintilerine de gidiyor. Öte yandan GDZ Elektrik, bu kesintiler ile ilgili halkı muhakkak bilgilendiriyor.

16 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’de devam eden elektrik kesintilerine ilişkin düzenli olarak bilgi vermeyi ihmal etmeyen GDZ Elektrik, elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna aktarıyor. Kamuoyunu elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölgelerden haberdar eden GDZ Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintileri ortaya çıkmadan en az 48 saat öncesinde bölgede yaşayan abonelerine kısa mesaj ile de bilgi vermeyi ihmal etmiyor. GDZ Elektrik’ten gerçekleştirilen açıklamaya göre, 16 Eylül 2022 Cuma günü İzmir ilinin 11 ilçesinde yapılan çalışmalardan kaynaklı olarak elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. İzmir’de yaşanacak olan elektrik kesintilerinden etkilenecek ilçelerin ise; Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Kiraz, Menderes, Menemen, Torbalı, Tire ve Urla ilçeleri olduğu biliniyor.

16 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de yaşanan elektrik kesintilerine karşı, İzmirlilerden önlem almasını talep eden GDZ Elektrik, bu önlemlerin kapsamını genişletebilmek adına İzmirlilere elektrik kesintilerinin tam bir süresine ilişkin de bilgiyi veriyor. Bu bilgilendirmeye göre, İzmir’de bugün yaşanacak olan elektrik kesintilerinin kısmi olarak etkileyeceği Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Kiraz, Menderes, Menemen, Torbalı, Tire ve Urla ilçelerinde yaşanan elektrik kesintilerinin en geç saat 18.00’da sona ermesi bekleniyor.

Exit mobile version