16 Eylül 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kendisine has bütçesi ile çalışmalarını gerçekleştiren kurumlardan biri olan İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), İzmir’in sularını sağlayan ve sağladığı suyun kesintisiz bir şekilde halka ulaşmasını sağlamakla görevli olan kurumların başında geliyor. Bu kapsamda İzmirlilere her an daha sağlıklı ve kesintisiz bir su sağlayabilmek adına çalışmalar gerçekleştiren İZSU, gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında bakım ve onarımlar yapıyor. İZSU, bu bakım ve onarım çalışmaları kapsamında su kesintilerine gidebiliyor.

16 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLE VE İLÇELERİ ETKİLEYECEK?

Yaşanan çalışmalar kapsamında ortaya çıkan su kesintileri ile ilgili İzmir’deki vatandaşları bilgilendirmek ile görevli olan İZSU, resmi web sitesi aracılığıyla her gün İzmirlileri bölgelerinde yaşanacak su kesintilerine karşı uyarıyor. Çalışmalarından önce bu uyarıyı gerçekleştiren İZSU, yaşanan su kesintilerinin nedenlerinden hangi bölgeleri etkileyeceğine kadar pek çok konuda İzmirlileri bilgilendiriyor. Aynı zamanda su kesintileri ile karşı karşıya kalacak olan bölge halkına da kısa mesaj ile bilgi veren İZSU, İzmirlilerden bu bilgilendirmeler karşısında önlem almasını talep ediyor. Buna göre, 16 Eylül 2022 Cuma günü İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinden şu an için etkilenmesi beklenen herhangi bir bölge bulunmuyor.

16 EYLÜL 2022 İZMİR SU KESİNTİSİ SAAT KAÇTA, NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de hafta boyunca devam eden su altyapısı çalışmalarının ortaya su kesintileri çıkarması halinde İzmirlileri konuya ilişkin detaylıca bilgilendiren İZSU, bu bilgilendirmeler kapsamında yaşanan su kesintilerinin ne zamana kadar devam edeceğini de kamuoyu ile paylaşıyor. Buna göre, 16 Eylül 2022 Cuma günü gün içerisinde su kesintilerinin ortaya çıkması halinde İZSU’nun ortaya çıkan su kesintilerinin ne zaman başlayıp, ne zaman sona ereceğine ilişkin bir bilgilendirme gerçekleştireceği de biliniyor.

Exit mobile version