16 Şubat Survivor All Star’da kim elendi? Survivor’a veda eden isim kim oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor, bu sezon da ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. All Star konsepti ile ekranlara gelen yarışmada, dün gece eleme heyecanı yaşandı. Ezgi, Aşkım, Evrim ve Atakan Işıktutan’ın eleme potasında olduğu yarışmada, adaya veda eden ismin kim olduğu merak konusu oldu.

Survivor All Star’ın dün gece yayınlanan bölümünde ada konseyinden önce, ödül oyunu oynandı. Ödül oyununa, Ünlüler takımının performansı damga vurdu. Ödül oyununu kimin kazandığı ve ödülün ne olduğu, izleyiciler tarafından sorgulanmaya devam ediyor.

Survivor All Star’da Eleme Heyecanı!

Survivor All Star hem kadrosunda yer alan isimler hem de yarışmaların konsepti ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde, haftanın elemesi yapıldı. Ünlüler takımından Aşkım’ın, Gönüllüler takımından ise Ezgi, Evrim ve Atakan Işıktutan’ın olduğu eleme potasında, heyecan dolu anlar yaşandı.

Acun Ilıcalı’nın eleme sonuçlarını açıkladığı gecede adaya veda eden isim, yarışmaya geçtiğimiz hafta yedek kadrodan dahil olan Ezgi oldu. Ezgi, veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Gelişim gibi gidişim de çok hızlı oldu. Herkesi görme fırsatı buldum, her şeyi tattım. Böyle bir takım ile yarışma fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederim. Diyecek pek bir şeyim yok. Çok kısa vakit geçirdim.”

Ödül Oyununda Ünlüler Takımı Zaferi!

Survivor All Star’ın dün gece yayınlanan bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Uzun bir parkurdan sonra basket atışlarının yapıldığı yarışmanın ilk etabını, 8-1 üstünlük ile Ünlüler takımının kadınları kazandı.

Yarışmanın ikinci bölümünde, iki takımın erkekleri karşı karşıya gelirken Gönüllüler takımının şansı bir türlü yaver gitmedi. İkinci etap, Ünlüler takımının 8-0’lık ezici üstünlüğü ile sonuçlandı. Böylelikle Survivor tarihinde ilk kez bir takım, 16-1 skor ile yenilmiş oldu.

Nisa ve Sude Gerginliği Geceye Damgasını Vurdu!

Mert ve Sude arasında yaşanan yakınlaşmaya, Nisa’nın tepki vermesi geceye damga vurdu. Mert’in, adaya gelmeden önce kendisinin en yakın arkadaşı ile sevgili olduğunu söyleyen Nisa, Sude’ye hakaretler etti. Sonuç olarak Sude “bu benim hayatım ve Mert’e hislerim çok yoğun” diyerek, Mert’e aşık olduğunu itiraf etti.

Exit mobile version